Bestuurlijke wisseling bij Hovocubo

Afgelopen vrijdag werd Marja van Dijk bedankt voor bewezen diensten. In 2014 (het kampioensjaar van Hovocubo) nam zij de taken over van Martijn Lam en als Penningmeester nam zij zitting in het bestuur van Hovocubo. Marja heeft de club in financiëel opzicht door zware tijden heen geloodsd en staat bekend als een persoon die het huishoudgeld van de club goed bewaakt en er erg zuinig mee omgaat. Mede hierdoor is de club financiëel gezond. De club is Marja hier dankbaar voor.

Bij het neerleggen van haar functie is Marja benoemd tot lid van Hovocubo voor het leven. Eerder gingen haar Tom Blok (oprichter Hovocubo) en Nico Mantel (oud-bestuurslid) voor in dit lidmaatschap. Marja won in haar actieve periode bij de club de volgende titels: drie landstitels, één keer een KNVB Beker en drie keer de supercup en maakte vijf keer een ronde in de UEFA Futsal Championsleague mee.

Haar opvolger is Jaap Popken. Jaap heeft als supporter Hovocubo gevonden en als snel werd hij ook sponsor met Primera Wieringerwerf en Primera Enkhuizen. Later ook betrokken als ‘harde kern’ vrijwilliger en nu bereid om de verantwoordelijke taak van Marja van Dijk over te nemen.

Het bestuur van Hovocubo wenst Marja heel veel plezier in de voor haar nu ontstane vrije tijd en Jaap heel veel plezier in het vervullen van het penningmeesterschap.

Op de foto Marja omringd door haar familie, links naast haar haar opvolger Jaap Popken Foto: Ferry Hoks

 

meer nieuws