Jeugd doet het prima

Nu de jeugdopleiding van Hovocubo in een 2.0 schaal is gekomen worden de prestatieve contouren zichtbaar en zien we ook een positieve ontwikkeling in kwaliteit en plezier. Zowel bij de jongens als de meisjes.

Jo.11-1 (1ste klasse-1)

Dit team doet het goed en vindt de aansluiting bij de tradidioneel sterke HV/Veerhuys. Een overwinning op White Stones en een gelijk spel tegen het ook altijd sterke Scagha’66 maakt dat het met vier punten uit twee wedstrijden op de tweede plek staat met een doelsaldo van +6. Aanstaande vrijdag 1 oktober wordt om 18.00 uur in De Opgang tegen de grootste concurrent HV/Veerhuys gespeeld. bij winst neemt het de koppositie over.

Jo.11-2 (1ste klasse-2)

Trots staan deze mannen met zes puntenbovenaan. In een sterke poule met FC Marlene, Scagha, Wognum Nicols en HV/Veerhuys. Allemaal traditionele namen in het zaalvoetbal. Komende maand speelt het diverse wedstrijden tegen de verschillende teams uit Heerhugowaard.

Jo.13-1 (Topklasse)

Voor het eerst sinds aantal jaar dat Hovocubo weer jeugdteams op het hoogste niveau heeft in kunnen schrijven. En niet onverdienstelijk. Het zit FC Marlene en HV/Veerhuys op de hielen. Het is nog even wennen in deze klasse maar de talenten doen het heel goed. Coach Denzel Inyamah kan trots zijn op zijn kroost. Komende vrijdag krijgt het HZV/Het Vennewater op bezoek en speelt de wedstrijd voor Hovocubo 1.

Jo.13-2G (1ste klasse-3)

Het team van Stan Prins bestaande uit een mix van zeer getalenteerde jongens en meisjes staan met twee gewonnen wedstrijden er goed voor. Op gelijke hoogte met HV/Veerhuys maar door een minder goed doelsaldo op de tweede plaats. Aanstaande vrijdag 1 oktober kan het team van Stan Prins goede zaken doen.

Jo.13-3 (1ste klasse-3)

Door nederlaag tegen het andere Hovocubo team staat het met 3 punten op een derde plaats door een beter doelsaldo. Aanstaande vrijdag 1 oktober speelt het de zeer belangrijke wedstrijd tegen kolpoper HV/Veerhuis. Winst betekent aansluiting met de top.

Jo.13-4 (1ste klasse-3)

Het bezet de derde plaats door een minder goed doelsaldo dan de nummers drie en vier op de ranglijst. Allen hebben ze drie punten. Komende weken zal dit team het zwaar hebben want het ontmoet de nummers 1 en 2 op de ranglijst.

Jo.13-5 (1ste klasse 4)

Dit team presteert prima met twee keer ruime winst. Het moet alleen de Blokkers voor zich dulden. Heeft zes punten uit drie wedstrijden.

Jo.13-6 (1ste klasse 4)

Staat op de vierde plaats met 1x winst en 2x verlies. In een poule met veel Hovocubo teams. Komende maand kan het hard werken om hoger op te komen.

Jo.13-7 (1ste klasse 4)

Door een minder doelsaldo dan Hovo o.13-6 op de vijfde plaats. maar door een paar wedstrijden te winnen kan het team goede zaken doen.

Jo.13-8 (1ste klasse 4)

Dit team heeft het ontzettend moeilijk en wist nog in deze prille competitie nog geen punten te vergaren. Er wordt hard getraind en de prestaties zullen later dit seizoen vanst komen.

Jo.13-9 (1ste klasse 5)

Won ruim van Wognum Nicols en verloor van Spirit waardoor het met drie punten op de derde plaats staat. Binnenkort wordt er gespeeld tegen HV/Veerhuys die aan kop staat en kan hiermee goede zaken doen.

Jo.15-1 (Topklasse)

Het team van Every Janzen speelde twee wedstrijden 1x winst en 1x verlies. Het is een team met veel kwaliteit, dus er is veel vertrouwen dat dit team in de topcompetitie een rol van betekenis gaat spelen. De eerste wedstrijd wordt gespeeld tegen koploper TOB en dan kan er goed geklommen wordenop de ranglijst waar nu de 5de plek wordt bezet.

Jo.15-2 (topklasse)

Coach Bas speelt in de zelfde topklasse en speelde slechts nog maar één wedstrijd waar het verloor van het andere Hovo-team. Komende maand begint de competitie echt en dan zullen we zien waar dit team werkelijk staat.

Jo.15-3 (1ste klasse 5)

Uitstekende prestaties met winst op Spirit en FCZSW/Zaanstreek maar nederlaag tegen Avenhorn. Op de tweede plaats achter koploper Volendam met evenveel punten maar een wedstrijd minder. Vrijdag kan de koppositie worden overgenomen wanneer er in een rechtstreeks duel hiervoor gestreden gaat worden.

Jo.15-4 (1ste klasse 4)

Speelde nog maar 1 gewonnen wedstrijd en staat met een iets minder doelsaldo op de tweede plaats na koploper asv Lebo). In een rechtstreeks binnenkort duel zal de inzet de eerste plaats zijn.

Jo.17-1 (1ste klasse 6)

Dit team heeft moeite om de punten te pakken. Speelde alleen gelijk tegen Spirit en verloor van Zwaag en Veerhuys. In een komend duel tegen Dijkhuis kan er geklommem worden op de ranglijst waar het nu de vijfde plaats bezet.

Jo.19-1 (1ste klasse 4)

Het vriendenteam van coach en oud Hovocubo-1 speler Luc Beerthuizen beleeft plezier maar heeft helaas nog geen punten. Er zal een tandje bij moeten om van de onderste plaats af te komen. Maar meedoen staat voor dit team voorop en hopelijk komen de punten alsnog.

Jo.19-2 (1ste klasse 6)

Gewonnen van Nieuwboer en verloren van Volendam. Er valt nog weinig van deze competitie te zeggen want meeste teams staan op gelijk aantal punten. De mannen van coach Terry Mamman houden de moed er in.

Mo.11-1 (1ste klasse 1)

Als meisjes team in een jongens competitie is dat niet makkelijk. Het speelde nog slechts één wedstrijd die het ook verloor. Maar na één wedstrijd is niet veel te zeggen. Ze trainen lekker en hebben er lol in. En daar gaat het om.

Mo.11-2 (1ste klasse 2)

Drie punten uit twee wedstrijden. Heel netjes!~er zit veel potentie in deze groep.

Mo.13-1 (1ste klasse 5)

Een verloren wedstrijd van HV/veerhuys jongensteam. toch trots op de inzet van deze meiden. Ze kunnen binnenkort zich revancheren want ze komen Veerhuys spoedig weer tegen.

Mo.13-3 (1ste klasse 2)

Misschien wel de trots van De Hovocubo jeugd. Staan in de competitie voornamelijk bestaande uit jongensteams er heel goed voor. Gewonnen van White Stones en de Volewijkers. Heel erg knap. Het team die de wedstrijden in de regio Haarlem speelt zit vol talent. Dit belooft veel voor de toekomst.

Mo.17-1 (1ste klasse 1)

Coach Suzanne Deckers heeft het goed onder controle met haar talentvolle groep. Staat met 9 punten bovenaan en een doelsaldo van +11. Het is nog veel te vroeg om te juichen, maar het team is op koers naar het ultime doel: het kampioenschap!

meer nieuws