Opnieuw de wedstrijd in het laatste deel weggegeven

Of er een vloek heerst in de tweede helft van de wedstrijd. Hier geven de manschappen van Niña George de wedstrijdstrijd structureel weg. In de eerste helft steeds op voorsprong gekomen, in de tweede helft alleen tegen een achterstand aangekeken.

Met nog steeds veel blessures (Mick van der Gulik, Jim Nelen, Ali Choukair, Every Janzen, Kevin Tromp) lukt het maar niet om in de eigen samenstelling te kunnen spelen. Sander van Dijk liet om die reden twee spelers (Nigel Wijdenbosch en Ivo Rottiné) achter zodat er überhaupt met 1 wissel gespeeld kon worden.

Het begint goed, op aangeven van Tom Overtoom brengt Ivo Rottiné zijn ploeg voor het eerst op voorsprong. Echter kort erna wordt een dieptepass onderschept waardoor middels een schot de gelijkmaker valt. De inbreng van de gelegenheidsspelers was groot, nu is het Rottiné die Nigel Wijdenbosch van een assist bedient en wederom komt Hovo op voorsprong: 1-2. En opnieuw komt de thuisploeg op voorsprong na een goed uitgevoerde counter. De topschutter van vorige week speelde vandaag met name in een dienende rol en bracht Ivo Rottiné in stelling om voor de derde keer op voorsprong te komen. Vlak voor rust neemt Ivo een  uitbal terwijl de scheidsrechter van mening was dat dit een achterbal was. Hij bestraft dit door een vrije trap voor de Utrechtse club te geven en dat betekent pal voor rust opnieuw de gelijkmaker.

Ook na rust komt Hovo nog een keer op voorsprong, een 100% Overtoomse productie. Broer Bart zorgt dag Broer Tom de vierde goal aan Hoornse kan maakt. En deze zal de laatste blijken. Één wissel op dit niveau is te weinig en het was duidelijk dat de krachten wegvloeiden. JCK scoorde hierna drie keer en hield de drie punten thuis.

Volgende week (25 november) speelt Hovocubo 2 thuis tegen The Counters. Belangrijke wedstrijd om het linker rijtje in zicht te houden.