Als Hoofdsponsor op het shirt maakt trots

Ruim 25 jaar geleden startte Winfred Wester zijn eigen onderneming. Vanaf 1 januari 2021 deelt Winfred Wester de dagelijkse leiding met Jarno Kollis.

Winfred begon bij Hovocubo in de jaren ’90 als zaalvoetballer. Werd supporter en nu zo’n 10 jaar ook als sponsor betrokken. Samen hebben HydroWest en Hovocubo mooie successen behaald. Zowel nationaal als internationaal.

De komende jaren gaan we samen niet voor minder: mee doen voor groot succes.

WIE ZIJN WIJ ?

Hydro West is hydrauliek specialist en leverancier voor al uw hydraulische systemen, cilinders, aggregaten en besturingen.

Wij ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden wereldwijd hydraulische installaties en complete aandrijfsystemen voor elke denkbare toepassing.

Onze medewerkers zijn, als hydrauliek specialisten, volwaardige gesprekspartners, ze hebben ruime praktische ervaringen en brede theoretische kennis. Kennis waarmee ze snel en accuraat uw technische randvoorwaarden analyseren, en brengen desgewenst alternatieve ideeën ter tafel.

Uw innovatieve en dynamische partner op het gebied van hydrauliek.
Om de hoogste kwaliteit te kunnen bieden wordt er permanent geïnvesteerd in kennis en verbetering van de productiemethoden.

De hydrauliek installaties worden in eigen beheer ontworpen en gerealiseerd. Daarmee is de optimale integratie van hydraulische aandrijvingen en elektronische besturingen verzekerd, en onderscheiden wij ons dagelijks op de markt.

Ons team heeft ruime ervaring in de carrosseriebouw, landbouwmechanisatie, civiele installaties en offshore.

Heeft u een hydraulisch vraagstuk?
Bel ons vandaag nog en wij komen met een praktische én economische oplossing!

De Factorij 12
1689 AL Zwaag

meer nieuws