Drie tipjes van de sluier!

Na de fantastische kavels die wij vorige week hebben bekend gemaakt (Gesigneerd keepers shirt Onana, Voucher voor een weekened rijden in een mini cooper naar keuze, een VIP dag FC Volendam, een VIP dag AZ, of een schider/timmerman voor één dag) hebben wij drie nieuwe topitems voor u…….

Veilingmeester Chris Wobben (bekend van NOS langs de lijn) en Hovocubaan in hart en nieren zal deze mooie kavels aan elkaar praten en ervoor zorgen dat u een veiling per opbod meemaakt zoals het ook ooit bedacht is.
Zodra het sponsortoernooi is afgelopen zal men in Sportcafé de Opgang zich kunnen opmaken voor de veiling. Dit zal zo rond een uur of acht (20.00 uur) zijn.
De veiling is uiteraard ook toegangkelijk voor niet deelnemers aan het sponsortoernooi.

Broekhuis (voorheen Heron) biedt u een dag racen als een coureur op het circuit van Assen in een Audi Sportscar. De Experience 2020. Een must voor de echte autoliefhebber. Het gevoel van Verstappen ervaren….. Dit wil je meemaken….

Een luxe suite in Hotel van der Valk Hoorn….. en dan een goed ontbijt…. De suite bevindt zich op de bovenste verdieping van het hotel, waar u ook het zwembad met sauna en de fitnessruimte vindt. Prachtig om hier te logeren toch? Deze overnachting is aangeboden door Van der Valk Hoorn.

Je hebt het gehad met de regen en de kou in Nederland en je wil een weekje wegvluchten. Het verblijf in Albufeira biedt uitkomst. Een week in een prachtig appartement aangeboden door Gasseling Vastgoed en je komt weer in een heerlijke ontspanning.

meer nieuws