Hovocubo o.19-1 * 1ste klasse-6

Een nieuw vriendenteam die zich heeft aangemeld vanuit het veld. Bijna allemaal spelend bij Always Forward. Met regelneef Zakaria Abdulle die voor het team alles tot in de puntjes regelt hebben ze het niet makkelijk. 1-5 winst tegen zvv Nieuwboer, maar voor de rest moet tegen Alpah Tours, De Zouaven en Spirit het onderspit delven. Met slechts drie punten wordt in de competitie van zes teams de vijfde plaats ingenomen. Op 28 oktober wordt tegen hekkensluiter zvv Nieuwboer gespeeld en dat moet ervoor zorgen dat dit team de aansluiting bij de middenmoot houdt.

Hovocubo o.19-2 * 1ste klasse-5

Het team van coach Luc Beerthuizen is ook een echt vriendenteam die samen veel plezier beleven aan dit spelletje. Er vallen veel doelpunten zowel voor als tegen. Het seizoen begon voortvarend met de 8-1 overwinning tegen Zwaag o.19-2 maar de 2-10 en 8-1 nederlagen die daarop volgeden waren niet mals. Toch moet het in perspectief worden gezien. De samenstelling is overwegend nog in de categorie o.17. Maar door een structureel te veel aan dispensatiespelers bij o.19 ingedeeld. Met veel positivisme die in dit team schuilt zullen ze met de grote weerstand alleen maar sterker worden en hebben dus goede voortzichten. In deze poule van zes bezetten ze na 1 maand spelen de vierde plaats met drie uit drie. De cruciale wedtrijd om stevig in de middenmoot te spelen wordt op 21 oktober gespeeld wanneer tegen Zwaag een zespunten wedstrijd wordt gespeeld.

Hovocubo o.17-1 * 1ste klasse-5

Een oud team in een nieuw jasje. Deze spelersgroep speelt al een aantal jaar samen maar kennen ieder seizoen de nodige wisselingen. Nu niet alleen in spelers, maar ook heeft er een coachwisseling plaatsgevonden. Terry Mamman is de enthousiaste coach die met deze jongens een mooi seizoen in gaat.Met zes punten uit twee wedstrijden doen ze het goed. In de 10-1 overwinning tegen FC Dijkhuis scoorden Jelte (H2x), Fabian (3x), Finn (2x), Rein (2x)en Kaj. Wognum NIcols weer met 5-3 verslagen. Naast een eigen goal van de Nicols scoorden Jelte (2x), Kaj en Fabian. Met zes punten uit twee Zit het team zvv Mieuwboer op de hielen. Vrijdag 2 oktober is de dag van de waarheid. Dan vindt het duel om de koppositie plaats.

Foto: Ferry Hoks

Hovocubo o.15-1 * 1ste klasse-5

Dit team is het resultaat van de samensmelting van de twee o.15-teams in het afgelopen seizoen. Coaches Henk Wokke en Koen op de Kelder zagen door diverse redenen spelers gaan. De twee coaches hebben elkaar gevonden en hebben nu éen stabiele selectie. Endat is ook zichtbaar in de prestaties. Drie gespeelde wedstrijd en vier punten en een tweede plaats op de ranglijst. Gewonnen van zvv Volendam o.15-2, gelijk tegen Spirit o.15-1 en verloren van zvv Avenhoorn. Alleen Zwaag zijn ze in de competitie nog niet tegengekomen en dat duurt ook nog wel even. In november vinden er twee keer een ontmoeting tegen onze buren plaats.

Hovocubo o.13-1 / o.13-2 * 1ste klasse-5

De Hovocubo jeugdopleiding is uitgebreid met een tweede tak. De ene met een lange termijn visie en de ander met een kwaliteitsinjectie om ook nu vooruit te komen. Ontwikkelen en speelplezier staan bij beide centraal. Beide takken komen uit in de 1ste klasse-5.

Foto: Ferry Hoks

Hovocubo o.13-1

Het team welke gecoachd wordt door oud topspeler in de selectie Every Janzen heeft tot nu toe alles gewonnen. met een totaal doelsaldo van 20 voor en 1 doelpunt tegen zijn o.13-2, HV/Veerhuys o.13-4 en de Blokkers o.13-1 aan de kant gezet. Op de ranglijst hebben ze alleen zvv Volendam o.13-1 boven zich te dulden die een beter doelsaldo heeft. Op vrijdag 2 oktober vindt de wedstrijd plaats tussen Volendam en Hovo. Dan zal blijken wie de ranglijst gaat aanvoeren.

Hovocubo o.13-2

Een oud teamgenoot van de hierboven genoemde coach is Richard Meijer. En hij neemt o.13-2 onder zijn hoede. Het team waar ook een talentvol meisje in speelt heeft het zwaar tegen de topploegen in deze competitie (ook de hierboven genoemde) maar is tot nu toe de andwere wel de baas. De Blokkers en Spirit werden verslagen. Met zes ounten uit vier wedstrijden staan ze op een vierde plaats (poule van zes). De enige tegenstander die zij nog niet gezien hebben is HV/Veerhuys die met evenveel punten maar een beter doelsaldo op drie staan. Deze twee Hoornse clubs treffen elkaar pas in november. Dus het is even wachten om te weten hoe die verhoudingen liggen.

Hovocubo o.13-3 / o.13-4 * 1ste klasse-6

Even als in de klasse 05- spelen hier in een poule van vijf teams twee Hovocubo samenstellingen uit de twee verschillende opleidingstrajecten. Beide teams hebben nog maar slechts één wedstrijd gespeeld. Quarantaine maatregelen zijn de reden geweest voor uitstellen van het programma.

Hovocubo o.13-3

De verbeterde versie van de pilot die een aantal jaar geleden is opgestart. Met Rudi Fine aan het roer maar nu gecoachd door Samson Gebremichael is de enige nog gespeelde wedstrijd tegen Veerhuys o.13-5 met 3-3 gelijk gespeeld.  Dit team bezet nu de derde plaats op de ranglijst. In de maand oktober vindt er een inhaalrace door het competitieprogramma.

Hovocubo o.13-4

Een 3-4 nederlaag tegen Apha Tours is de enige tot nu toe enige gespeelde uitslag voor het team wat ook door Every Janzen wordt gecoachd. Door een beter doelsaldo en een wedstrijd minder gespeeld dan VVS’46 o.13-1 is momenteel een vierde plaats hun plek. Op zondag 4 oktober 12.00 uur wordt er ingehaald tegen Hovocubo o.13-3. en 9 oktober de return. Helaas zijn deze wedstrijden zonder publiek.

Hovocubo o.11-1 * 1ste klasse-1

Hovocubo o.11-1

Dit team is om verschillende redenen nog niet in actie gekomen. Woensdag 7 oktober vindt de eerste krachtmeting plaats tegen HV/Verhuys o.11-1

Hovocubo o.11-2 / o.11-3 * 1ste klasse-2

Ook weer beide trajecten hier vertegenwoordigd. De jongste jeugd van de club. Hun poule bestaat uit 5 teams.

Hovocubo o.11-2

Dit team komt voort uit de jeugd van veldvoetbal vereniging HSV/Sport. Op een steenworp afstand van De Opgang. Hebben het lastig, wisten tot nu toe slechts één puntje te vergaren: de 1-1 gelijk spel tegen zvv Zwaag. Verder verloren ze van Veerhuys o.11-3 en Hovo o.11-3. Hiermee zijn ze hekkensluiter met slechts dat ene punt. Woensdag 7 oktober gaan ze er alles aan doen de eerste winstpartij tegen Spirit te behalen.

Hovocubo o.11-3

Hebben gewonnen van Hovo o.11-2 en verloren van Spirit en zvv Zwaag. Staan op de vierde plek met drie punten. Vrijdag a.s. treffen ze koploper Veerhuys.

 

meer nieuws