Eindelijk weer thuis spelen

Hovocubo – White Stones
Vrijdag 8 november 2019
20:00 uur
Sporthal De Opgang

Na een onrustige avond in Vlissingen en een lange periode van afwezigheid in De Opgang speelt Hovo eindelijk weer thuis. De tegenstander is White Stones. De club die vorig seizoen ternauwernood in de eredivisie wist te blijven vecht nu weer tegen degradatie.

Maar een makkelijke avond voor Hovo wordt het niet. Yoshua St. Juste, Mats Velseboer, Appie Attahiri zullen zeker niet van de partij zijn en Mo Darri is een twijfelgeval. Gelukkig blijft er genoeg over om weerstand te bieden maar makkelijk zal het niet zijn.

Door het gelijk spel van vorige week staat Hovocubo op de derde plaats met 11 punten asv Lebo leidt de dans met 15 punten en één wedstrijd meer. FCK de Hommel staat tweede met 12 punten.

Voor Hovocubo is het belangrijk om te werken aan het doelsaldo. Niet alleen voor het team zelf, maar ook voor de actie scoren voor kinderen! Alle gescoorde doelpunten van Hovocubo teams bepalen na de laatste speelronde voor de kerst hoeveel kadeautjes er gescoord zijn om de kinderen die afhankelijk zijn van de voedselbank een mooi moment van geluk te bezorgen. Hermanex en Primera Blokker hebben zich al aangediend om dit project te sponsoren zodat er leuke kadeautjes geregeld kunnen worden. Bedrijven die ook hierin iets kunnen betekenen kunnen zich melden bij Denise Gooijers (Denise@hovocubo.nl).

Verder krijgen deze wedstrijd de eerste drie nieuwe kidsclub leden hun nieuwe shirt. Jayden, Dylan en Denley zijn trouwe supporters en krijgen een prachtig nieuw shirt om Hovocubo goed te kunnen supporteren. Ook lid worden van de kidsclub? stuur ook een mail naar Denise.

Meer over de maatschappelijke projecten is op deze pagina te lezen.

Scheidsrechters deze avond zijn de heren: Te Kloeze, de Vries en Meems.

De wedstrijdbalsponsor is:

Deze supporter is lid geworden van de kidsclub en krijgt zaterdag zijn nieuwe shirt! Hiermee zal hij Hovocubo nog beter kunnen ondersteunen tijdens de wedtrijden!

 

meer nieuws