Praktische informatie

zvv Hovocubo – zvv Volendam

26 september 2020 | 19.30 uur

Sporthal De Opgang, Akkerwinde 43, Zwaag

Tickets uitsluitend in de online voorverkoop!!!

Ticketshop (online): €5,- (excl. servicekosten)

Livesteam link: €5,- (excl. servicekosten) –> link wordt verstrekt op wedstrijddag

Klik hier voor het Digitaal programmablaadje

Derby in bizarre tijden

Hovocubo en Volendam komen elkaar tegen na dat in de voorbereiding in De Opperdam Hovo voor een 4-8 overwinning tekende. Maar de voorbereiding telt niet. Het is een nieuwe wedstrijd. Hovocubo put heel veel vertrouwen uit de afgelopen twee wedstrijden. 7-2 winst op Feyenoord Futsal en 2-18 op zvv Den Haag.

De Volendammers kennen een iets moeilikere start met twee nederlagen namelijk tegen Texel’94 en HV/Veerhuys. Hjalmar Hoekema die het met overwegend Volendamse spelersgroep moet doen weet doorgaans de ploeg goed neer te zetten en kiest een strategie die het de tegenstander meoilijk maakt. En wij weten dat Volendam (ondanks de recente nederlagen) altijd een moeilijke ploeg is om te kloppen en altijd in is voor een stunt. Hoorns gezicht in zijn selectie is Daan Appel, die ook eerder voor Hovocubo speelde.

Kevin Tromp keert weer terug in de selectie van Sander van Dijk. Verder is de Hovocubo delegatie in de volgende serie van Oranje activiteiten verder uitgebreid. Soufian Charraoui is toegevoegd en vertegenwoordigt samen met Mats Velseboer, Appie Attahiri, Said Bouzambou en Lahcen Bouyouzan Hovocubo in de samensetelling van bondscoach Max Tjaden.

Hovocubo is goed op koers om af te stevenen naar de poule met sterkte teams na de winterstop maar krijgt nog wel de sterkste tegenstanders, asv Lebo, FCK/De Hommel en FC Marlene. De Volendammers voelen de hete adem van het rechter rijtje en moeten snel punten gaan scoren om niet om een degradatie scenario te moeten spelen na de kerst. En dat is het mooie aan deze nieuwe competitieopzet. Spelen om het kampioenschap of spelen om degradatie komt nu sneller ter sprake, terwijl de competitie nog geen maand op gang is.

Scheidsrechters: Juroen Koene, Mohamed Azarfane en Martijn van Beek

Wedstrijdsponsor: HydroWest

meer nieuws