Hovocubo zonder kleerscheuren klaar voor Europa

De schrik zat er flink in afgelopen woensdag toen bij een duel in de training Karim Mossaoui uitviel. Met dank aan praktijk Boekestein die vrijdag een echo heeft gemaakt blijkt dat er geen verontrustende schade is opgelopen. Met een paar dagen rust is Karim klaar voor het grote werk en dus bleef hij tegen Volendam aan de kant. Yoshua is op de weg terug en heeft de warming up vanavond goed doorstaan, maar maakte uit voorzorg geen minuten. Ook hij is weer terug!

Melvin Habets startte in de goal om vlieguren te maken en dat deed hij met verve. Slechts een kanonschot van Nick Schilder was hij niet de baas. Verder kreeg hij genoeg momenten om zijn kwaliteiten te kunnen tonen. Het beste van Hovocubo was er in het eerste kwart van de wedtrijd. Binnen één minuut bracht Appie Attahiri Hovocubo op voorsprong en binnen tien minuten stond het het al 4-1 met doelpunten van Soufian Charraoui, Faisal Mellah en Lahcen Bouyouzan. Mooiste actie van de wedstrijd was de voorbereiding en assist van Hicham Aklalouch.

In de tweede helft werd er duidelijk met de rem gespeeld. Zonder risico’s geen schade oplopen. Appie Attahiri maakte nog wel de 5-1. En daarmee gaat de focus nu naar het Europees avontuur.