Verschil is klein in Hoornse Derby

Hovocubo – HV/Veerhuys

Sporthal De Opgang | Zondag 17 april | 16.00 uur

Twee maal kwamen beide teams elkaar al dit seizoen tegen. Beide keren in De Vredehof. Twee maal won Hovo, maar twee keer met de nodige moeite. In de eerste competitiefase was het 4-6 en vorige week 0-2. Najib Taki weet het beste uit zijn ploeg te halen en dat maakt het alleen maar mooi spannend. Beide teams spelen ergens om: Hovocubo om zich direct te plaatsen vaoor de halve finale in de play offs en Veerhuys om zich voor de zelfde playoffs te kwalificeren. En beide ploegen zijn op koers in hun doel. Maar dan is deze wedstrijd ook belangrijk. Voor beide teams.

Bij Hovocubo was vorige week Soufian Charraoui afwezig in verband met interlandverplichtingen met Marokko. Bij Veerhuys ontbraken Nigel Wijdenbosh en David Albert.

En hoe zullen de benen voelen na de gespeelde bekerfinale vrijdag? Op het moment van schrijven is die uitslag nog niet bekend. Dus zal Hovocubo of vleugels hebben of met lood in de schoenen aan de aftrap verschijnen.

Hoe dan ook: De Hoorsne Derby is altijd een wedstrijd om van te smullen.

In de derde helft op deze superzondag 1ste Paasdag kunnen we na het fluitsignaal genieten van Live muziek van Glenn Palm die zijn microfoon even weglegt zodra PSV en AJAX op groot scherm in het Sportcafé het in de Bekerfinale tegenelkaar opnemen.

Scheidsrechters: Juroen Koene, Hendrik de Vries en achter de tafel Erwin Moerbeek.

Wedstrijdsponsor is PRODINA

meer nieuws