Praktische informatie

zvv Hovocubo – asv Lebo

3 oktober 2020 | 19.30 uur

Sporthal De Opgang, Akkerwinde 43, Zwaag

TRIBUNE IS GESLOTEN

Livesteam link: €5,- (excl. servicekosten) –> link wordt verstrekt op wedstrijddag

Klik hier voor het Digitaal programmablaadje

Working people only

Een bizarre periode. De belangrijke pot tussen Hovo en Lebo wordt overschaduwd door Corona. Alleen mensen met een wedstrijdgerelateerde functie mogen aanwezig zijn. Geen geblesseerden, geen geschorste spelers, geen vrijwilligers die normaliter de toeschouwers begeleiden, geen supporters die zelfs geen enkele training overslaan. Alleen degenen die een taak hebben om topzaalvoetbal op de planken te leggen in een wedstrijd zonder publiek mogen van de overheid aanwezig zijn. Dat valt zwaar voor iedereen door heel Nederland.

Zaid el Morabiti heeft met zijn ploeg geen ideale start gehad. Verrassende 1-2 nederlaag tegen HV/Veerhuys en een 3-3 gelijk spel tegen de verrassend goed presterende White Stones is een domper voor de titelkandidaat uit Amsterdam. Met een goed herstel in de wedstrijd tegen AGOVV/Futsal Apeldoorn vertaald in de 4-0 winst krijgt de ploeg wel weer vertrouwen om naar Hoorn af te reizen. De nieuwe aanwinsten zijn Alvaro Garcia Fernandez, de Spaanse keeper die eerder bij TPP en Futsal Apeldoorn speelde en baltovenaren Ismael ‘Hitman’ Hamdaoui en Nabil Aakazoun afkomstig bij FC Marlene.

Sander van Dijk kijkt met tevredenheid terug naar de gehele voorbereiding en competitiestart. De overtuigende winst tegen Feyenoord Futsal en zvv Den Haag was indrukwekkend en het stugge wedstrijdverloop tegen zvv Volendam zorgt ervoor dat de selectie weer met twee benen op de grond staat. Spelers zijn fit en gretig en klaar voor de eerste echte krachtmeting tegen een andere titelkandidaat.

Scheidsrechters van dienst zijn: Lars van Leeuwen, Herman Slootweg en de secretaris is Jan Menick.

De wedstrijd is gesloten voor publiek op de tribune. Maar er zal livestream zijn: pay per view.

Bestel hier de ticket voor de link weke verstrekt zal worden een uur voor de wedstrijd. 

meer nieuws