Groene Ster club in opmars

Ze begonnen het siezoen niet best. Een 4-10 nederlaag tegen Hovocubo in de openingswedstrijd. Daarna een wilselvallig vervolg maar de laatste periode vrij stabiel met zelfs een 5-3 overwinning op FC Marlène. Afgelopen vrijdag een knappe oevrwinning op directe concurrent voor de PO plaats asv Lebo. Vanuit het rechter rijtje opgeklommen naar de vijfde stek.

Hovocubo heeft het soms lastig. Hierdoor kunnen zelfs de ‘kleine’ ploegen kans maken op de overwinning. Dat de drie punten in Hoorn blijven aanstaande vrijdag is dus iet vanzelfsprekend. Hier zal hard voor gestreden moeten worden. Wanneer topschutter Said Bouzambou op dreef is zou Hovocubo het heel erg lastig kunnen krijgen.

Hovocubo op de derde plek met 25 punten en Groene Ster op de vijfde plek met 18 punten. Het is het eerste duel in de tweede competitiehelft. Nadat alle ploegen nu één keer tegen elkaar hebben gespeeld zijn de volgende teams de grote kandidaten voor de play offs: FC Eindhoven (28), FC Marlène (27), Hovocubo (25), Futsal Apeldoorn (22), Groene Ster (18) asv Lebo (17). Tigers Roermond (16)  en zvv Volendam (12) kunnen gezien worden als outsiders. Er zijn nog 33 punten te behalen. Hekkensluiter MSV Zeemacht zou nog op 37 punten kunnen komen. Formeel dus nog kanshebber en kan wanneer FC Eindhoven negen wedstrijden verliest nog boven hun uitomen. Maar de realiteit zegt dat er voor TPP, zvv Eindhoven, WS en Zeemacht zullen strijden om degradatie te voorkomen.

Zakaria Amrani en Amir Molkârâi zijn nog aan het revalideren en de vorige week uitgevallen Yoshua St. Juste is een twijfelgeval. Verder is de ploeg compleet.

Scheidsrechters van dienst: Jochem van Dijke, Gino dÓnorio en Omesh Debipersad.

Wedstrijdbal is gesponsord door:

meer nieuws