Hovocubo – Futsal Apeldoorn

Vrijdag 4 oktober 2019 20.00 uur

Sporthal De Opgang

Uitzwaai wedstrijd voor onze toppers

Vrijdag is de laatste testcase voor de hoofdronde van de Championsleague. De halve finalist van de play offs die tegen Hovocubo tegen de lamp liep is de tegenstander. Futsal Apeldoorn.

Sinds hun laatste optreden in de Opgang is de ploeg uit Apeldoorn wel verzwakt. Door reorganisatie binnen de club is gekozen om terug te gaan naar de basis vanuit eigen opleiding waardoor een aantal toppers andere keuzes hebben gemaakt. Dat is ook de reden dat Appie Attahiri naar Hoorn is teruggekeerd. En wat zijn wij hier blij om. Hovocubo is de nieuwe impuls die Appie nodig had en Appie is de nieuwe impuls die Hovo nodig had. Is het seizoen sterk begonnen en speelt regelmatig een belangrijke rol in het veld. Toch is Apeldoorn nog steeds geen slechte ploeg. Met Redouan Boundati, Reza Ngarigota, Yasin Erdal, Jordy Woerdman, de zeer ervaren Bryan Pereira en voormalig turks international Cihan Ozcan staat er evengoed nog veel kwaliteit op de vloer. De ploeg heeft slechts drie punten uit drie wedstrijden, maar de verliespunten zijn opgelopen tegen twee kandidaten voor de landstitel: asv Lebo en FC Eindhoven. Afgelopen weekend werd er wel gewonnen en wel met 11-7 (!) tegen Feyenoord Futsal. Dus dat belooft wat voor komende weekend in De Opgang.

Hovocubo staat met FC Eindhoven op een gedeelde tweede plaats (FC Eindhoven een iets beter doelsaldo) na de remise een paar weken geleden in Eindhoven. Met een gehavende selectie hadden de mannen van Sander van Dijk wel zwaar in Volendam maar Hovo wist toch uiteindelijk aan het langste eind te trekken.

Deze wedstrijd is zoals gezegd de uitzwaaiwedstrijd voordat op 8 oktober de Hoornse delegatie naar Minsk (Wit-Rusland) vertrekt. En Hovocubo is al die mensen die belangeloos gedurende deze week hebben geholpen om de voorronde goed hebben laten verlopen niet vergeten. Deze vrijwilligers zullen in het zonnetje worden gezet.

De scheidsrechters zijn Rob Lenting en Michael Mastenbroek.

De wedstrijdbal is beschikbaargesteld door: Prodina B.V. (Producten voor Industrie en Agricultuur te Hoogkarspel)

Na afloop hopen we u nog gezellig te zien in het sportcafé om over de wedstrijd na te praten.

meer nieuws