Traditioneel lastige wedstrijd tegen Rotterdammers

Het voormalige TPP en na een praktische fusie nu eervol en trotse drager van de naam van de Rotterdamse topclub op het veld: Feyenoord Futsal

Hoewel de ploeg het heel moeilijk heeft momenteel in de eredivisie is het voor Hovocubo een angtsgegner. Ranglijst zegt niets, wel de vorm van de dag.

Aan het roer van de club in reorganisatie staat oud Hovocubaan uit 2012 Samir  Yaaqobi. Hij verving de huidige assistent coach van Hovocubo Appie Marbah die door verschil in visie met pijn in zijn hart heeft besloten na 12 seizoenen TPP, Feyenoord te verlaten. Naast Samir zit Gerard Baars als assistent coach op de bank. In doel zullen we weer een oud-Hovocubaan treffen: Koen van der Leden. Een graag geziene gast in De Opgang. Hij verliet de club om meer speelminuten te maken bij Feyenoord, maar voor Koen is het altijd weer een beetje thuiskomen in de Opgang.

Bij Feyenoord is er een grote wijziging in het dagelijks bestuur. Deze wordt nu grotendeels gevormd door mensen die met name ook verantwoordelijk zijn van de succesvolle vrouwenafdeling.

Voor Hovocubo is het een wedstrijd waarbij een aantal spelers spelen tegen hun stadgenoten. Zakaria Amrani en Faisal Mellah komen immers uit Rotterdam. Zo ook Lahcen Bouyouzan, maar die liep tegen een kaart op in de wedstrijd tegen Lebo waardoor hij (evenals Yoshua St. Juste en Appie Attahiri) noodgedwongen aan de kant zit. Wie ook vanaf de kant moet toekijken is coach Sander van Dijk. Hierdoor wordt Appie Marbah de komende wedstrijden interim coach. En Appie weet heel goed wat voor team er tegen Hovocubo komt te staan.

De wedstrijd staat onder leiding van Jorn te Kloeze, Rob Lenting en Ingmar van Galen

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Intratuin

Een extra welkom is er vandaag voor  de Voedselbank Westfriesland die het eerste kerstcadeau voor de actie scoren voor kinderen zal ontvangen.

In de actie ‘Scoren voor kinderen’ worden alle doelpunten die door de Hovocubo-teams worden gemaakt bij elkaar opgeteld  en per 25 doelpunten omgezet in een kerstcadeautje voor kinderen die noodgedwongen van de voedselbank afhankelijk zijn. De target om alle kinderen een moment van geluk te geven is behaald. Maar we zijn op zoek naar een sponsoren die samen met Hermanex, Primera Blokker en Primera Enkhuizen een aantal cadeautjes beschikbaar willen stellen.

     

Interesse? Neem dan contact op met Denise@hovocubo.nl (coordinator maatschappelijke projecten Hovocubo)

meer nieuws