Yes! we mogen weer!

Het wordt een traditie dat Hovocubo de club aan het begin van het seizoen treft. In het kampioensjaar 2013-2014 verloor Hovocubo in Rotterdam van het toenmalige TPP (Nu Feyenoord Futsal) de openingswedstrijd, en ook in seizoenen daarop volgend was het meerdere keren de eerste of tweede wedstrijd van het seizoen.

Feyenoord Futsal heeft zich versterkt met Youssef Ben Selam, de talentvolle keeper uit Vlissingen. Hij komt voor de naar ZVG Cagemax vertrokken Koen van der Leeden. Verder zijn nieuw in de Rotterdamse formatie: Hichal el Kaddouri (Groene Ster), Nabil Azzannaui (Groene ster), Hakan Aksoy (BE79),  Dimitros Michailidis en Achraf Laabich (Groene Ster). Verder zal Reginio Resida (Beter bekend als RARKO) te bewonderen zijn. De nieuwe trainer coach is Mohammed Ahrouch die erom bekend staat een team met een missie te formeren.

Bij het nieuwe Hovocubo heel veel ‘oude’ gezichten in een nieuwe samenstelling. Terug van weggeweest: Yoshua St. Juste (Leekster Eagles), Karim Mossaoui (Bingtang Timur Surabaya, Ind), Soufian Charraoui (Uitgeleend aan Elledi Fossano, Ita) en Issam el Bakkali (AC Kingdom). Verder zijn nieuw: Melvin Habets (FC Marlene), Iliass Aynou (asv Lebo), Amin Amghar (OCAN Boys) en Iliass Bouzit (FC Marlene) zijn alle echte nieuwe gezichten bij Hovo.

Een selectie met ontzettend veel potentie waar Sander van Dijk, geassisteerd door Appie Marbah, veel te kneden heeft. Binnen  de lijnen wordt hard gewerkt aan ontwikkeling van het spel en het ziet er veel belovend uit. Vanuit de voorbereiding is wel duidelijk geworden dat de productiviteit omhoog moet, er worden nog te veel kansen gemist!

De scheidsrechters zijn Jorn te Kloeze en Davey Markerink.

De wedstrijdsponsor voor deze avond is: Contour BV

 

De tickets om deze wedstrijd te bezoeken worden bij voorkeur online verkocht om de sporthalcapaciteit goed monitoren. Deze kaarten zijn €5,- excl. servicekosten. Indien online niet uitverkocht dan zijn ze verkrijgbaar voor de wedstrijd aan de kassa voor €7,50.

Voor deze wedstrijd geldt de 1,5 meter regel (reden waardoor capaciteit niet maximaal benut kan worden). Houdt u zich aan de RIVM regels en volg de adviezen van handen wassen en thuis blijven bij klachten. Onze vrijwilligers proberen u te helpen om alles in goede orde te laten plaatsvinden. Volg hun instructies voor een goed verloop van de wedstrijd.

Wij wensen u veel plezier.

meer nieuws