Laten we samen komen!

Zaterdag 2 april om 20:30 uur wordt er afgetrapt. Laten we op tijd samen komen.

Deze streekderby brengt ons vaak dichter bijelkaar dan menig een zou denken. De afstand tussen Hoorn en Heerhugowaard is slechts 22 km. Twee Noordhollandse clubs die inmiddels niets meer hoeven te bewijzen. De prijzenkast grossiert op alle fronten. Spelers die op de vloer te zien zijn zaterdag hebben vaak bij beide clubs gespeeld. Heerhugowaarders met een Hovocubo verleden: coach Jeroen de Groot en spelers: Mo Darri, Younes Daari, Amir Molkârâi, Barry de Wit, Mo Attaibi en Martin van Eeuwijk. Hovocubanen met een Marlène verleden: Dave Stet, Faisal Mellah, Mats Velseboer, Hicham Aklalouch en Iliass Bouzit. En van de groep spelers zijn de volgende spelers opgeroepen voor de interland volgende week tegen Georgië: Barry de Wit, Faisal Mellah, Yoshua St. Juste, Mo Darri, Mats Velseboer, Mo Ataibi, Lahcen Bouyouzan en Karim Mossaoui. Terwijl Soufian Charraoui opgeroepen is een interland voor Marrokko. Kortom… de kwaliteit op de vloer is van ongekende hoogte.

Hoe staan de teams ervoor? Marlene bezet momenteel de vierde plaats op slechts drie punten achter Hovocubo. Scoort makkelijk, maar incasseert ook veel (doelsaldo 26-17). Hovocubo staat in de top 2 met zowel als meest scorende ploeg (34 goals) en minst gepasseerde (9 goals tegen). FC Eindhoven en asv Lebo halen deze week nog een wedstrijd in wat gaat bepalen of dat Hovocubo de huidige koppositie behoudt of dat FC Eindhoven met 1 punt Hovocubo voorbij gaat.

Hovocubo heeft zich na een matige fase voor de winterstop volledig herpakt. Speelt weer goed en met plezier  en pakt weer de punten. Marlene was daareentegen de afgelopen wedstrijden juist wat ongelukkig en heeft vijf punten laten liggen waardoor ze op de ranglijst iets weggezakt zijn. Hoe dan ook, het beloofd weer een spektakel te worden.

Voorafgaand aan de aftrap nemen beide clubs samen met groot applaus afscheid van een icoon in de vrijwilligersgilde van het zaalvoetbal. Trees Stet zal voor altijd in onze herinnering blijven. Zorg ervoor dat u tijdig op de tribune heeft plaats genomen, we zullen de deuren tussen 20.25 uur en 20.30 uur tijdelijk gesloten houden zodat we Trees voor altijd kunnen bedanken voor wat ze heeft betekend.

Scheidsrechters vanavond zijn: Ibrahim Eljilali, Michael Mastenbroek en achter de tafel zal Rachid Zahaf plaats nemen.

Wedstrijdsponsor is KRN Montage

Wij wensen u een hele mooie wedstrijd.

meer nieuws