Bepalende Clash voor de stand

Na de gewonnen Bekerfinale tegen notaben de tegenstander van vandaag is Hovocubo even in een dip beland. Hoewel de 4-4 gelijkspel tegen Volendam goed gespeeld was (maar slecht met de kansen werd omgegaan) en de onverwachte nederlaag tegen onze stadsgenoot waarin Hovo het zwaar had en Veerhuys een goede wedstrijd speelde valt er vandaag iets recht te zetten. Hovocubo heeft de punten nodig om de tweede plaats te behouden. De tweede plaast die de directe toegang biedt voor de halve finale in de play offs. Kan Hovocubo zich herpakken? Met de moraal zit het goed, maar het kwartje moet de goede kant op vallen.

Bij Hovocubo zit Melvin Habets geblesseerd aan de kant en Levie Rood heeft deze periode verplichtingen bij zijn werkgever zodat Ruben Olijhoek op de bank is aangeschoven.

Deze wedstrijd is van groot belang voor de stand. Eindhoven (40 pt), Hovocubo (34 pt) en FC Marlene (33 pt) hebben zich al geplaatst voor de Play Offs. Maar de inzet is directe plaatsing naar de Halve Finale. Er is dus werk aan de winkel. Maar het maakt de boel ook spannend.

Scheidsrechters: Michael Mastenbroek en Ibrahim Eljilali. Achter de tafel zit Erwin Moerbeek.

Wedstrijdsponsor is HYDROWEST

 

meer nieuws