Start tweede seizoenshelft met een knaller

Hovocubo tegen FC Eindhoven is inmiddels een klassieker en een wedstrijd waarvoor je naar de sporthal komt. Een vloer vol internationals aan beide zijden en twee clubs die in de laatste tien jaar voor een groot deel het gezicht van het Nederlandse zaalvoetbal hebben bepaald.

Dit seizoen werd in De Opgang de strijd om de Supercup door Hovocubo met 4-2 gewonnen. Twee weken later werd het in de competitie in Eindhoven een twee twee gelijk spel.

FOTO ORANGE PICTURES

Daarna kende Hovocubo enorm veel pech in de personele bezetting. Blessures en schorsingen zorgden ervoor dat het team van Sander van Dijk niet meer compleet in actie kwam. Des te knapper dat het ongeslagen de kerst heeft gehaald en pas bij de laatste wedstrijd tegen FCK De Hommel echt moest capituleren.

Om structurele problemen in de personele bezetting verder te voorkomen heeft Hovocubo zich in de breedte versterkt met een topspits van internationale allure. Saïd Bouzambou wordt onderdeel van de Armada van Sander van Dijk. Verder is de ploeg voor het eerst sinds zeer lange tijd weer compleet en klaar om de strijd op te nemen tegen de andere meervoudige kampioen van Nederland.

Naar verluidt komt FC Eindhoven ook met een complete selectie naar de Opgang waar alle ogen gericht zullen zijn op de Braziliaanse topschutter Raphinha en de andere topper in hun gelederen Jordany Martinus.

Alles belooft weer een kraker van een wedstrijd te worden waarbij een spannend wedstrijdverloop wordt verwacht.

De scheidsrechters van dienst zijn: Jorn te Kloeze en Rob Lenting geassisteerd door Ron Karremans.

De wedstrijdbal staat op naam van onze hoofdsponsor: HYDROWEST

meer nieuws