In onze competitie de belangrijkste zaalvoetbalwedstrijd van 2021

De spanning is te snijden! FC Eindhoven en Hovocubo lijken over het seizoen 20-21 en 21-22 de clubs die de meeste vorm, stabiliteit en voetballendvermogen tonen. En de eerste ontmoeting van dit kalenderjaar is gelijk een kraker van jewelste. Beide clubs hebben nog geen puntverlies geleden, hebben een gelijkwaardig doelsaldo, spelen atractief voetbal. Beide ploegen hebben spelers die in januari op het Futsal Eiuro 2022 in de ziggodome Nederland zullen vertegenwoordigen. Kortom, een wedstrijd om je vingers erbij af te likken.

Bij de bezoekers telt de selectie van Jan Vogels twee oud-Hovocubanen: Zakaria Amrani en Said Bouzambou. Het afscheid van Said werd door de maatregelen diverse keren uitgesteld, dus dit is uw kans om hem een groot aplaus te geven voor zijn verdiensten bij Hovocubo.

Aan de kant van Hovocubo is de selectie compleet. Het groeit dit seizoen als team en het niveau stijgt. En nu treft het een tegenstander die samen met Hovocubo het spel gaat maken en dat belooft een hoogwaardige ontmoeting.

Scheidsrechters van dienst zijn Jochem van Dijke en Lars van Leeuwen.

De tickets zijn te verkrijgen op https://www.hovocubo.nl/ticket-shop-hovocubo/  Koop ze tijdig online (€5,- excl servicekosten). Indien wedstrijd niet is uitverkocht zijn ze ook aan de deur verkrijgbaar, maar dan kost het €7,50.

Wij volgen de regelgeving van de overheid en dus zal er om een Corona Toegangs Bewijs worden gevraagd.

 

 

meer nieuws