BE’79 voor het eerst op bezoek

De ploeg uit Berkel-Enschot reist voor het eerst af naar De Opgang. Toch is De Opgang voor de meesten bekend terrein. De Brabanders herbergen in de selectie, zowel bij spelers als staf, ervaren en gerenommeerde namen die in het verleden het Hovocubo enorm moeilijk hebben gemaakt. De meesten met een FC Eindhoven verleden.

Bekende namen in de staf zijn: trainer/coach Jeroen Hakkens, assistent coach John Adriaansen, assistent trainer Koen Schollen, keeperstrainer Pieter Grimmelius en teammanager Leo Grimmelius. Bekende namen onder de spelersgroep zijn: Dennis Kapteijns, Appie Marouane, Romano ter Linden en Mohamed Marouane. Een mooie lijst.

De eerste ontmoeting zou op 10 april 2020 plaats vinden. In de finale van de landelijke beker. We weten allemaal hoe dat verhaal is afgelopen. Van uitstel kwam afstel. BE’79 was aan een fantastisch seizoen bezig. Als Eerstedivisieclub de bekerfinale halen is een ondenkbare prestatie. Als nummer 1 op de ranglijst werd er ook gepromoveerd naar de Eredivisie. Maar pas half oktober 2021 werd er voor het eerst daadwerkelijk tegen elkaar gespeeld. De indruk van de mensen van deze club hebben achter gelaten is die van een zeer ambitieuze met veel oog voor de toekomst. Een verrijking voor de eredivisie dus. In het echte debuut jaar laten zich van hun beste kant zien en doen gewoon mee voor een plek in de play offs van de kampioenspoule.

Hovocubo sleutelt om de succesvolle formule van de afgelopen jaren verder te ontwikkelen en te verbeteren. De tegenstand kent de spelopvatting van Hovocubo onderhand wel dus het is zaak om niet te blijven stilstaan maar om met een verbeterde versie naar de slotfase van dit seizoen toe te werken. De stappen die gemaakt worden gaan in de goede richting.

De scheidsrechters van dienst zijn: Johan Jansen, Eric Visser en Dyon Koene.

Wedstrijdsponsor is Bakkerij Visser

 

meer nieuws