En hoe nu verder?

Helaas, geen Regio cup, en ook geen wedstrijden meer in de zaal. We gaan ons opmaken voor het nieuwe seizoen.

De club onderzoekt momenteel hoe het seizoen met de leden afgesloten kan worden. Er zijn inmiddels weer versoepelingen aangekondigd, maar we weten nog niet of we (al dan niet voor diverse leeftijden) al de zaal in kunnen.

Voor de senioren leden willen wij zodra zij de zaal in kunnen/mogen diverse activiteiten organiseren (onderlinge wedstrijden/toernooi, trainingen etc.) Is het niet in dit nog lopende seizoen, dan wel in de aanloop van het nieuwe seizoen.

De oudste jeugd (o.17/o.19) hebben toen het nog mocht/kon diverse keren onderlinge partijtjes gespeeld. Zodra het kan gaan we dit opnieuw oppakken.

De jongste jeugd (o.11/o.13/o.15) Hebben een groot deel van dit corona seizoen op het veld gespeeld en dit blijven ze doen tot ze weer de zaal in mogen.

Wij zijn afhankelijk van wat kan en mag…. maar zodra het zo ver is zullen we mouwen opstropen en een hoop zaalvoetbal inhalen….

Leden die ons na dit seizoen gaan verlaten het vriendelijk verzoek om spoedig af te melden door een mail te sturen naar secretaris@hovocubo.nl.

Alle senioren teams hebben ook het verzoek ontvangen om de wensen voor het nieuwe seizoen kenbaar te maken. Eind mei begin juni dienen de teams voor het nieuwe seizoen ingeschreven te worden.

Laten we hopen dat we heel snel weer de zaal in mogen!!!!

Bestuur zvv Hovocubo

meer nieuws