Geweldige dag met Touzani & Los Barrenderos

Op zaterdag 28 augustus stond de Experience Day op het programma. Onder leiding van niemand minder dan Hovocubo’s jeugdopleiding  ambassadeur Soufian Touzani en ‘Los Barrenderos’ (bestaande uit: ‘KoenZitoen’, RARKO, Ayoub Boukhari, Randy en Achie Tarhouchi schreven zo’n 150 kinderen in via Hoornbeweegt.nl om een prachtige zaalvoetbaldag te beleven.

De aftrap vond plaats doormiddel van een shoot-out op topkeeper ‘KoenZitoen’. En iedereen die de keeper, die ooit ook het Hovocubo-shirt droeg, wist te passeren begon de dag al goed want die mocht na afloop van de dag een bal mee naar huis nemen.

Met Randell en Achie werd vervolgens 1:1 Panna en 2:2 gespeeld, wat voor geweldige passeeracties en Panna’s zorgde. Oud Futsal-Feyenoord-speler RARKO en FC Eindhoven-speler Ayoub gaven daarna techniektraining om mooie skills bij te brengen.

In een wedstrijd valt er vaak een penalty en om deze met goed resultaat te nemen moet er natuurlijk getest worden. De druk was gelijk hoog, want scoren betekende een kans om mee te doen met de Demo wedstrijd tussen de Hovocubo-jeugd en Los Barrenderos.

Tot slot voor diegenen die eerder op de dag in de Shoot-out hadden gescoord, kregen allemaal nog een kans om in de BIN te schieten. Zie hiervoor de geniale poging in deze video.

Na afloop fotomomentje en handtekening van Touzani en Los Barrenderos waarna 150 kinderen moe maar voldaan naar huis konden.

Een zeer geslaagde Experience voor iedereen. Hovocubo dankt HovocuboJeugd en Touzani & Co voor de perfecte organisatie.

meer nieuws