Nieuwe fysiotherapeut voor Selectie

Na drie seizoenen van fantastische betrokkenheid gaat Floor Smit een stapje achteruit doen. Zij krijgt de kans om nu bij Volendam in de eredivisie te gaan handballen en dat gaat niet samen met topsportbegeleiding bij Hovocubo. Floor gaat gelukkig niet volledig uit beeld. Zij blijft op de achtergrond betrokken. En dat is maar goed ook want Hovocubo wil haar niet kwijt.

Vanaf deze plaats wensen wij Floor enorm veel succes bij Volendam handbal en hopen we je nog wel (samen met je ouders) nog regelmatig te zien in De Opgang.

Dat betekende dat we op zoek moesten naar vervanging en die hebben we snel gevonden!

Met trots kunnen we mededelen dat Jari Koen onze medische staf gaat versterken. Samen met Helene van Rooij zal hij een nieuwe tandem vormen om onze selectie op medisch vlak optimaal te begeleiden! Hij is gemotiveerd en ambitieus en kan niet wachten om te beginnen. Wij hebben hem gevraagd zichzelf aan u voor te stellen.

Even voorstellen:

Mijn naam is Jari Koen, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Schellinkhout. Deze zomer zal ik afstuderen als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn stage periodes bij Maatschap fysiotherapie Boekestein en Sportinstituut Frits van der Werff ben ik veel in aanraking gekomen met sporters en is mijn interesse voor deze kant van het vak enorm gegroeid.

Afgelopen seizoen heb ik met ontzettend veel plezier de selectie van Always Forward medisch begeleid samen met onder andere Helène van Rooij. Mede dankzij Helène is Hovocubo op mijn pad gekomen.

Vanaf volgend seizoen zal ik met veel trots en enthousiasme de medische staf van Hovocubo gaan versterken. Mijn ambitie is om de komende jaren veel ervaring op te doen bij de absolute top van Nederland en mij verder te ontwikkelen als (sport) fysiotherapeut.

Ik kijk er naar uit om iedereen binnen Hovocubo te ontmoeten en ik heb enorm veel zin om te beginnen.

Sportieve groet,
Jari

Jari, namens de club wensen wij jou heel veel succes en vooral plezier bij Hovocubo.

meer nieuws