VIP, VIP en nog eens VIP….

Hovocubo Veiling met weer fantastische kavels. Hoe leuk is het om te bieden op items die je graag wil hebben. Bepaal door het bod jouw prijs en kijk wat anderen willen. Beetje bluffen hier, beetje uitdagen daar….
De veilingcommissie is er weer in geslaagd om werkelijk schitterende items te presenteren. Een tipje van de sluier? Het keepershirt van Ajax doelman Onana voorzien van handtekening, Een Voucher voor een weekend rijden in een Mini Cooper naar uw keuze, VIP-dag FC Volendam, VIP-dag AZ, Of een schilder of timmerman voor één dag…… en nog veel meer!!
Veilingmeester Chris Wobben (bekend van NOS langs de lijn) en Hovocubaan in hart en nieren zal deze mooie kavels aan elkaar praten en ervoor zorgen dat u een veiling per opbod meemaakt zoals het ook ooit bedacht is.
Zodra het sponsortoernooi is afgelopen zal men in Sportcafé de Opgang zich kunnen opmaken voor de veiling. Dit zal zo rond een uur of acht (20.00 uur) zijn.
De veiling is uiteraard ook toegangkelijk voor niet deelnemers aan het sponsortoernooi.

Onana is de doelman die voor Ajax de punten pakt en een zekerheid is binnen de selectie. Een gesigneerd shirt is het geen waar je op kunt bieden. Je kunt hem dragen of inlijsten. Een eer om dit shirt in je bezit te hebben is het wel.

Een voucher voor een weekend rijden in een mini Cooper naar uw keuze (Mini 3-deurs), 5 deurs, Cabrio, Clubman, Countryman of Mini Electric). Geweldig een weekend met de mooie auto er op uit. Zonnebrilletje op en gaan….. aan de kant staan ze je met open mond aan te staren…..

Een VIP dag AZ voor zes personen. Ontvangst, je drankje…. alles is top! En dan een kampioenskandidaat in actie zien….. Hier wil je bij zijn!!!!!!

VIP dag voor 2 personen bij FC Volendam (wordt meerdere keren aangeboden). Ook hier op eigen (Volendamse) wijze wordt u ontvangen en je doet voor een dag je ‘jas’ uit. Je hoort er echt bij….

 

meer nieuws