Grote club actie & Albert Heijn Voetbalpassie spaaractie

Het bedrijfsleven en goededoelen steunen de verenigingen van harte! Daar waar mogelijk doet Hovocubo aan mee. Onlangs sloot de jeugd de DEEN sponsoractie af. De vriendenloterij en andere acties hebben we achter de rug.

Nu twee grote doelen:

Grote Club actie

Wie kent deze niet? Decenia lang wordt er jaarlijks met de loten in de hand aan de deur verkocht. Een lot om de club te steunen. De Hovocubo jeugd is met deze loten op pad en probeert vele centjes binnen te halen. Het doel van deze actie is de jeugdopleiding te faciliteren. Dus wanneer onze jeugdleden bij u aan de deur kloppen: koop een lot en steun de club!

Het idee is eigenlijk heel simpel. Vanaf de landelijke startdatum op 18 september verkoopt de vereniging loten van € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club! Dat is de kracht van de Grote Clubactie, al vanaf het allereerste verkochte lot!

Met de gekochte loten zijn er fantastische prijzen te winnen.

Albert Heijn en Voetbalpassie

Om clubs financieel een steuntje in de rug te geven, introduceren Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie. Een spaarprogramma waarmee je onze club kunt sponsoren door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met jouw hulp kunnen we van Voetbalpassie een groot succes maken!  Met deze actie wil Hovocubo Topsport in algemene zin mogelijk maken. Voor een mooie toekomst. En deze actie helpt ons dit te realiseren.

Hoe werkt het?
Het werkt heel simpel. Vanaf maandag 13 september t/m 3 oktober kun je bij Albert Heijn eenvoudig Voetbalpassiepunten sparen via de AH-app. Je spaart punten bij elke besteding van € 1,- aan meer dan 1.500 deelnemende huismerk- en A-merkproducten. Van verse broodjes, al het verse fruit, beleg en koffie tot wasmiddel, frisdrank en chips. Bij iedere volle spaarkaart van 10 punten gaat er 1 euro naar onze clubkas!

Iedereen kan Voetbalpassiepunten sparen en ons in deze lastige tijd helpen. Meesparen is heel eenvoudig; je hoeft alleen je bonuskaart in de AH-app te activeren, je deelname te bevestigen en Hovocubo te kiezen uit de lijst met verenigingen. Met jouw hulp kunnen we Topsport mogelijk maken. Hoe meer mensen meedoen die onze vereniging een warm hart toedragen, hoe meer geld er naar de clubkas gaat!

Zo spaar je mee voor onze vereniging:

  1. Download de AH-app: https://albertheijn.onelink.me/Pc7E/voetbalpassie of ga naar ah.nl/voetbalpassie
  2. Bevestig je deelname en kies onze vereniging.
  3. Spaar Voetbalpassiepunten bij iedere €1 aan deelnemende producten.
  4. Sponsor onze vereniging met €1 voor iedere volle spaarkaart van 10 punten.

Wie mee spaart, maakt bovendien kans op mooie prijzen! Zoals een dag leven als voetbalprof, een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona of kaarten voor het Nederlands elftal.

Help jij mee Topsport mogelijk te maken? Doe dan mee met het spaarprogramma!

Laten we met z’n allen de schouders eronder zetten en deze actie tot een groot succes maken. Alvast bedankt voor het meesparen en de steun aan onze club!

Kijk voor meer informatie over Voetbalpassie op www.ah.nl/voetbalpassie.

meer nieuws