Hovocubo is te vinden in Deen Zwaag Bangert Oosterpolder

In de laatste Deen-editie van de Sponsoractie (het familiebedrijf uit Hoorn houdt dit jaar op te bestaan) heeft Hovocubo zijn koker staan in de locatie Bangert Oosterpolder in Zwaag (Hollandse Cirkel 36, 1689 XE Zwaag). Hier kunt u uw muntjes in doen om de club te steunen. Het voornaamste doel is het faciliteren van de jeugdactiviteiten. Indien u Hovocubo wil steunen, maar uw boodschappen bij een andere Deen heeft gedaan kunt u contact opnemen met onze jeugdafdeling (Jeugd@hovocubo.nl). Zij kunnen ervoor zorgen dat uw muntjes in onze koker in Zwaag terecht komen.

Deen is eigenlijk niet weg te denken uit het Hoornse straatbeeld. Begonnen als kruidenier op de Koepoortsweg, later gevestigd op het Grote Noord en uitgegroeid tot een groot Noord Hollands Supermarkt keten. Wij vinden het ontzettend jammer dat deze meer dan succesvolle onderneming ophoudt te bestaan. Middels deze weg willen we familie Deen en de huidige directie enorm bedanken voor vele mooie jaren plezierig boodschappen doen.

De laatste DEEN Sponsor Actie

Bij DEEN vinden we het belangrijk dat je niet alleen boodschappen bij ons kunt doen, maar ook dat we ons steentje bijdragen aan het jouw sociale leven. Daarom sponsoren we graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen. Nu DEEN Supermarkten later dit jaar gaat verdwijnen, willen wij graag op een mooie manier afscheid nemen van een, vaak jarenlange, samenwerking met clubs en verenigingen uit de regio’s van onze winkels. Daarom sluiten wij 88 jaar DEEN af met de mooiste actie allertijden en organiseren wij nog 1 keer een DEEN Sponsor Actie waarbij we maar liefst € 400.000 gaan verdelen onder de 400 deelnemende verenigingen.

Hoe werkt de Sponsor Actie?

De Sponsor Actie is dit jaar van zondag 18 juli t/m 14 augustus 2021. Je ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een sponsormunt. In de winkel staat een speciale display met kokers voor maximaal 5 verenigingen. Doneer je munt aan jouw favoriete vereniging. Hoe meer munten de vereniging ontvangt, hoe groter de sponsorbijdrage. De sponsormunten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 21 augustus.

Zo steunen wij samen de verenigingen!

meer nieuws