Virus spant de ‘kroon’

Op abrupte wijze heeft de KNVB besloten om de competities te beëindigen. En terecht. Op dit moment verdient het persoonlijk leed op gezondheid, sociaal of economisch gebied meer aandacht. Het is een moeilijke periode waarin we allemaal offers brengen door ons thuis in te sluiten en onze ondernemingen stil te leggen. Het is nodig en wij zullen ook dit weer overwinnen.

De competities zijn voorbij en alleen wordt nog nagedacht of voetballen voor de topploegen uit de eredivisie tot de mogelijkheden behoort in verband met de Europese tickets die te vergeven zijn voor deelname aan de UEFA Championsleague. Voor alle andere teams geldt dat er geen kampioenen worden bijgeschreven en ook geen degradanten.

Alle leden van de club hebben inmiddels en mail ontvangen waarin wordt gevraagd naar de teaminschrijvingen voor het nieuwe seizoen (2020-2021). Gaarne verzoek om hier tijdig op te reageren zodat we de overgang naar het nieuwe seizoen soepel kunnen laten verlopen.

Leden die zich wensen uit te schrijven of omdat men stopt met zaalvoetbal of omdat men zich laten overschrijven naar een andere club gaarne een mail sturen naar Secretaris@hovocubo.nl

De overschrijving naar andere club vindt verder plaats door je in te schrijven bij je nieuwe club. Daarna verloopt de overschrijving automatisch. Hovocubo middels de mail op de hoogte brengen is wel wenselijk zodat wij de overschrijving kunnen fiatteren.

Rest ons iedereen een behouden periode te wensen op weg naar het ‘normale’ leven.

 

meer nieuws