Mooie loting voor stad Hoorn

Op het eiland is men nog druk doende met de Brexit, maar ondertussen komen drie verschillende delen van Groot Brittanië eind augustus naar Hoorn. In volgorde van UEFA Ranking:

Team 1: Zvv Hovocubo (NL)

Team 2: London Helvecia Futsal Club (ENG)

Team 3: Lynx FC (GIB)

Team 4: PYF Saltires (SCO)

Van 27 augustus t/m 30 augustus zal er gestreden worden om een plek in de Main round welke zich voor de winnaar van deze groep zich in Wit Rusland zal afspelen.

Gevaarlijkste tegenstander om Hovocubo van poule winst af te houden is Helvecia, de club uit London. De Engelse competitie is zich enorm aan het ontwikkelen en versterken zich jaar in jaar uit met subtoppers uit Spanje. Ook nu is er een transfer met een speler afkomstig van Inter Movistar naar Helvecia. Er is dus veel te beleven eind augustus in De Opgang en niks is zeker.

Een trotse voorzitter

Tournament Director Michel Koster and Hovocubo Chairman Winfred Wester very proud of what’s comming up in Hoorn in the end of august.

Voorzitter Winfred Wester is enorm trots op wat Hovocubo in de afgelopen jaren heeft bereikt. Zijn eerste reactie: “een geweldige loting, dit is echt treffen! Met betrekking tot de te verwachten entourage en zaalvoetbal sfeer zijn we met onze Britse gasten in onze nopjes. Britten brengen altijd iets speciaals en dan tref je dat het niet eens bij een team blijft, maar gelijk drie”.
De voorzitter van Hovocubo die met zijn bedrijf HydroWest tevens in het verleden ook service in Manchester heeft verricht weet als geen ander hoe het is om personeel tijdelijk in het buitenland gestationeerd te hebben. Hij voegt toe: “voor het Engelse personeel van Microsoft wat in Noord-Holland aan het werk is is dit een fantastische kans om samen een eigen team uit eigen land in de Opgang aan te moedigen. Het zorgt er ook voor dat ook de wedstrijden waarin Hovocubo niet speelt de tribune optimaal gevuld zal zijn!”
De winnaar van deze voorronde zal in oktober voor de hoofdronde naar Minsk (Wit Rusland) afreizen. Daar zal het uitkomen tegen FC Talitsa (WR), FC Liburn (Kos) en de winnaar van PR groep A waarbij de Franse ploeg Toulon Elite Futsal de grootste kanshebber is. Winfred Wester laat zich daar echter nog niet over uit. “Wit Rusland is ook een prachtig land om een volgende ronde te beleven, maar laten we hier eerst even op twee fronten presteren. Namelijk het onder trainer/coach Sander van Dijk behalen van de volgende ronde en onder Toernooi Directeur Michel Koster een puike en gastvrije organisatie neer te zetten. Ik heb er in elk geval heel veel zin in!.”

To our English guests: Welcome to our tournament in Hoorn.

Stay close to our webpage (Hovocubo.nl) and social media to inform you about our tournament and all information you need.

Para nuestros invitados en Español: Bienvenidos a Hoorn.

Siga nuestras informaciones en nuestra pagina web (Hovocubo.nl) y social media para enterarse sobre el torneo y todos los informes necesarios.

Lees hier het bericht op Hoornsdagblad.nl

Lees hier het bericht op eredivisie-zaalvoetbal.nl

Lees hier het bericht op NH Sport

Hovocubo loot tegen Britten

Bron: Noordhollands Dagblad

NYON Hovocubo neemt het in de voorronde van de Champions League op tegen de landskampioenen van Schotland, Gibraltar en Engeland. Dit is het resultaat van de loting op het kantoor van de Uefa in Nyon.

Hovocubo, gastheer van de voorronde, werd in poule G gekoppeld aan London Helvecia (Eng), Lynx FC (Gib) en PYF Saltires (Sch). Deze vier ploegen treffen elkaar van 27 augustus tot 1 september in sporthal De Opgang. De winnaar van de groep plaatst zich voor de groepsfase van het hoofdtoernooi in Wit-Rusland.

meer nieuws