Beste Hovocubanen

Als eerste wil ik de nieuwe leden van harte welkom wensen bij onze Hovocubofamilie en ben ik blij dat op twee spelers na, alle toppers van vorig seizoen het komende seizoen lekker doorgaan bij onze club.
Vanaf heden zal ik zo nu en dan, als er iets te melden is, een nieuwsbericht rondsturen.
Omdat we flink bezig zijn met Hovocubo om de opleidingsteams uit te breiden zal ik in deze brief jullie op de hoogte stellen van de stand van zaken.
Op dit moment hebben we naast de breedtesport voor het komende seizoen twee opleidingsteams o.13 ter beschikking (o.13-1 en o.13-2). In totaal bestaat de selectie nu uit 17 spelers. Natuurlijk kan dit in de loop van de zomer nog veranderen maar we hebben dus naast de 8 spelers die we al hadden nog 9 nieuwe spelers erbij gekregen. Dat is een mooi resultaat.
Voor de selectie van o.13 hebben we voor het seizoen 2020/2021 twee topcoaches:
1. Rudi Fine: Gediplomeerd zaalvoetbalcoachtrainer.
Rudi is vorig seizoen zeer succesvol is geweest met het 0.11 team (promotie en ongeslagen na de eerste helft van het seizoen).
Rudi wordt nu de coach van o.13 1
2. Richard Meijer: Gediplomeerd zaalvoetbalcoachtrainer.
Richard heeft zelf ook op hoog niveau gevoetbald in Hovocubo 1 en 2. Richard heeft vorig seizoen Hovocubo 2 gecoacht en samen met Hovocubocoach 1 Sander van Dijk de heren selectie van vorig jaar getraind.
Richard wordt de coach van 0.13 2
Rudi Fine gaat beide teams trainen zodat de selectie ook met elkaar in de slag gaat.
Wanneer we uiteindelijk gaan beginnen is op dit moment nog niet bekend. Zoals het zich nu laat aanzien zal het zaalvoetbalseizoen starten in september 2020 maar niets is door het Coronavirus nog zeker.

Als er meer bekend is zullen jullie tijdig de trainingsdagen/tijden en wedstrijddagen/tijd horen via jullie coaches.
Ik hoop dat we samen een mooi seizoen tegemoet gaan waarin jullie plezier hebben in het zaalvoetbal en uiteraard flink je best gaan doen om de onderdelen te leren die jullie trainer en coaches aangeven.

Rest mij iedereen een fijne zomervakantie te wensen.

Rolf Frese

Manager jeugdopleiding

meer nieuws