Wisselvallige prestaties voor de roodhemden

De Supercup is het toetje voor de beker- en regulierecompetitie en die was al binnen. In verband met het bereiken van de Supercup betekent dat het vlaggenschip van de club vrijgesteld is van het spelen van de eerste ronde. Er zijn genoeg andere teams die wel een eerste ronde moesten spelen. Hoe is dat Hovocubo vergaan?

Hovocubo vrouwen 1

Een goede en overtuigende start met goed dynamisch spel en een mooie voorsprong werd in de eindfase weggegeven met veel onzorgvuldigheid. penalty’s moesten uitkomst brengen en het lot viel aan Heerhugowaardse zijde. Hierbij ging Reiger Boys/Woest met de winst er vandoor en valt het doek in de bekercompetitie in een vroege fase voor de ploeg van Rudy Monden.

Hovocubo vrouwen 2

Als je alleen naar de uitslag kijkt lijkt het alsof het moeizaam ging maar in werkelijkheid was alleen het benutten van de kansen niet optimaal verzorgd.
Door doelpunten van Melissa en Benthe werd er met 2 – 1 gewonnen van RTC ’72, vooral in mentaal opzicht een hele dikke voldoende voor het hele team! Een mooie opsteker voor debuterend coach bij Hovocubo Bas Ijsselstijn

Hovocubo heren 2

Ook een coach die zijn officiële debuut maakt, Raoul Polnaja. Raoul had echter te maken met een niet compleet team. Verschillende afberichten op deze woensdagavond. Het team moest dit bekopen met een duidelijke nederlaag tegen Zwaag 4. De eindstand van 6-1 was niet om over naar huis te schrijven. Helaas is voor het team die in de laatste drie seizoenen twee keer de districtsbeker voor A-categorie wist te winnen het toernooi in de eerste ronde al afgelopen.

Hovocubo heren 3

De bekerwinnaar in het seizoen 2014-2015 moest tegen Arch. buro Nieuweboer 1 aantreden. Het werd geen makkelijke pot voor de mannen van coach Serge Poffijn. met een 7-1 nederlaag droop zijn ploeg uit Sporthal De Dars en is voor dit team de bekercompetitie ook vervroegd afgelopen.

Hovocubo heren 4

De mannen in dit zelfsturend team hebben een puike prestatie neergezet door ZVV Volendam 2 uit de beker te knikkeren. Met slechts twee wissels op de bank werd er een 3-3 gelijk spel eruit gesleept. Dit leidde tot een strafschoppenserie en met Hovocubo-selectie stand in Ruben Olijhoek in doel werd de overwinning naar Hovo toe getrokken en een plaats in de volgende ronde.

Hovocubo heren 5

De ploeg die Hovocubo in de Amsterdamse competitie vertegenwoordigd moest aantreden tegen Zieknhuis Amstelveen/Borstpoli 2. Een knappe overwinning van de Badal-Chedi-en Co-schappen-combinatie van Hovocubo. De medici werden maar liefst met 3-5 verslagen en Hovocubo bekert door.

Hovocubo o.19-1

Onder leiding van Ashvin Ramdin en Arie Gooyers wagen de jeugdige talenten van Hovocubo zich in de senioren (B-categoerie) bekercompetitie. Sporting S 1 was de tegenstander en Hovocubo kwam daarbij goed naar voren door een 3-4 overwinning die meer overtuigend was dan dat de uitslag doet vermoeden. Met een 3-4 stand werd de overwinning naar Hoorn meegenomen.

 

meer nieuws