Entree bij thuiswedstrijden Hovocubo 1

Met betrekking tot de wedstrijden van Hovocubo 1 hebben we een grote uitdaging. Onze publieke belangstelling bij thuiswedstrijden is van groot belang om topsport te kunnen bedrijven. Met name de opbrengst van entreegelden is een grote bron van inkomsten voor de club om voor de prijzen mee te blijven doen. Door alle maatregelen zullen we komend seizoen slechts een derde van de maximale sporthalcapaciteit binnen kunnen laten. Daarmee leveren wij enorm veel in en lopen we gelden mis.

Officials van de KNVB die normaliter met een knvb pas van vrije toegang konden genieten verzoeken wij om een toegangskaart aan te schaffen om onze wedstrijden bij te kunnen wonen. Er zal slechts beperkte vrije toegang mogelijk zijn en door een kaartje te kopen steunt u de club.

Normaliter konden leden van Hovocubo gratis toegang krijgen bij de wedstrijden van Hovocubo in de eredivisie. Tot onze spijt zijn wij genoodzaakt om komend seizoen leden die de wedstrijden van Hovocubo 1 willen bezoeken, te verzoeken een kaartje te kopen.

Kaartjes zijn in de voorverkoop online of aan de kassa aan de deur bij wedstrijden verkrijgbaar. (https://www.hovocubo.nl/ticket-shop-hovocubo/)

Dit geldt voor alle wedstrijden in competitie en beker en ook voor de oefenwedstrijden in de voorbereiding tegen FP Halle Gooik (meervoudig Belgisch kampioen) en Real Noorderwijk (Belgisch kampioenskandidaat voor komend seizoen). De andere wedstrijden in de voorbereiding zijn vrij entree.

Wij hopen op ieders begrip voor deze maatregel maar als club hebben wij geen keus om ons staande te houden.

Met vriendelijke groet,

Bestuur zvv Hovocubo

meer nieuws