Hovo 10 onstnapt in Zwaag

Hovocubo 10 heeft met een ware ontsnapping de volgende ronde van de beker gehaald ten kosten van Zwaag 8. In een stugge wedstrijd was hovo de bovenliggende partij, maar de vele kansen werden, mede door menig tussenkomen van de keeper, niet benut. Bij rust stond zwaag, uitkomend in een klasse lager, door 2 spaarzame tegenaanvallen met 2-0 voor. Toen na rust opnieuw de kansen niet werden benut trad een eeuwenoude regel in werking; als de ene partij niet scoort doet de andere het wel: 3-0. Toen de klok de 42e minuut aantikte leek Zwaag uitgeput, en begon het volle druk zetten van Hovo. De balletjes die er in het grootste deel van de wedstrijd niet in wilden vielen nu ineens bij bosjes binnen waardoor het snel 3-3 stond. Vanaf dat moment was de wedstrijd open en wilde Zwaag ineens ook weer voor de 4-3 gaan, maar de fysieke gesteldheid van de roodhemden gaf uiteindelijk de doorslag. Na de 3-4 moest het uitgeputte Zwaag op zoek naar de 4-4 om strafschoppen af te dwingen, maar door goed doorjagen op de keeper van Zwaag, die op de middenlijn stond, maakte Sander de bevrijdende 3-5, waarna uit een mooie aanval en een mooie assist van Elmo de eindstand van 3-6 op het bord kwam te staan. Op naar de volgende ronde #cupfighters #ontsnapping#welverdiendgewonnen