KNVB Beker mannen en eredivisie vrouwen op één avond

Eindelijk een thuiswedstrijd in de KNVB-beker geloot door de mannen van Sander van Dijk en een inhaalwedstrijd van de vrouwen van Rudy Monden. Dat zorgt ervoor dat de mannen wat eerder spelen dan dat ze gewend zijn en de vrouwen wat later dan wat ze gewend zijn.

Tegenstander van de mannen is Os Lusitanos. Club waar Marlène-speler Mo Attaibi kind aan huis is en ook deel uitmaakt van de technische staf. Ook de club waarvan met name de vrouwen historie hebben gemaakt door als meervoudig landskampioen in de annalen te staan. De club uit Amsterdam is promovendus in de 1ste divisie A en staat daar op een verdienstelijke vijfde plaats met 12 punten uit 9 wedstrijden. Op papier is daar een andere speler met een FC Marlène verleden daar actief, ook al hebben we hem daar nog niet veel in actie gezien: Sander de Zwart.

Hovocubo zal niet compleet aantreden. Amir Molkârâi werkt nog aan zijn terugkeer en Zakaria Amrani heeft sinds vorige week de ziekenboeg aangevuld. Kevin Tromp moet nog een schorsing uitzitten in de bekercompetitie. De selectie van Sander van Dijk is echter breed genoeg om dit op te vangen. Een selectie die grossiert van vele internationals die zich een dag later in Sittard bij bondscoach Max Tjaden mogen melden: Yoshua St. Juste, Youssef Makraou, Mats Velseboer, Barry de Wit, Karim Mossaoui en Lahcen Bouyouzan. Zakaria Amrani heeft zich dus af moeten melden en voor hem in de plaats is oud-Hovocubaan en speler van Futsal Apeldoorn Appie Attahiri opgeroepen.

De winnaar van deze wedstrijd mag door naar de kwart finale. Dus Hovocubo mag geen slechte dag hebben.

Scheidsrechters zijn: Xander van Hemert, Gert van der Meijden en Lennard Ras.

De wedstrijdbal is gesponsord door HydroWest. Tevens Hoofdsponsor van Hovocubo

 

 

 

 

 

De Hovocubo vrouwen halen een wedstrijd in tegen de club waarvan de mannen vorige week in een bijzonder goede en spannende pot v

oetbal van Hovocubo met 2-3 verloor. Futsal Apeldoorn. Club (PFC Apeldoorn) die na een fusie met WSV als nieuwe club door het leven gaan en op alle fronten op het hoogste niveau spelen. de heren (1 & 2) en de vrouwen. En ze doen het goed. De mannen staan op dit moment op een gedeelde

derde plaats met gelijk aantal punten als Hovocubo (iets minder doelsaldo) en de vrouwen zijn de huidige koploper in de eredivisie vrouwen met 24 punten uit 9 wedstrijden. De enige wedstrijd die de vrouwen verloren was de 3-6 nederlaag tegen……. Os Lusitanos…..

Hovocubo heeft het momenteel zwaar. Op papier veel kwaliteit en toch veel problemen in de personele bezetting. De selectie van Rudy Monden is niet breed genoeg om de vele blessures op te vangen. Er wordt hard gewerkt om iedereen wedstrijd fit te krijgen. Met zeven wedstrijden en negen punten staat de ploeg op een negende plaats. Het zal dus een zware dobber worden tegen de koploper en wellicht kunnen ze in een net zo spannende pot als de mannen vorige week stunten.

Scheidsrechters zijn: Davey Markerink, H. Rots en Willem Visser.

De wedstrijdsponsor is: Media aan huis

Hoofdsponsor: Boogaard meesterschilders en Stucadoors

 

 

meer nieuws