Het ‘andere Oranje’ overklast door Hovo 3

Dat is nog eens lekker wakker worden, 3 dikke punten voor Hovocubo 3 door een 3-1 overwinning in en tegen15073315_1003752693085607_2299708056095783067_n Volendam! Gisteravond speelde de equipe van Matthijs Broerse de altijd lastige uitwedstrijd tegen Volendam. Het ‘andere Oranje’ geldt als directe concurrente, zodoende werd er gesproken van een heuse 6 punten wedstrijd. In een heerlijke ambiance, met een nagenoeg uitverkocht huis, gingen de roodhemden voortvarend van start. Toch was de brilstand een terechte ruststand. In de tweede helft had Hovo meer de overhand en scoorde ook de verdiende 0-1, vlak daarna waren het de ‘palingboeren’ die met een van richting veranderd schot voor de 1-1 tekenden. Maar Hovo ging vol voor de overwinning en maakte ook snel de 1-2. Een minuut voor tijd bezegelde de roodhemden de overwinning door de 1-3 te maken. Voor Hovocubo was een overwinning broodnodig, zeker ook voor de trainer. Matthijs zelf: ‘je voelt de druk, de media, de supporters, zelfs het bestuur ging zich ermee bemoeien. Dan weet je dat er vandaag maar 1 ding op zit, winnen. Anders komen de wetten van het voetbal naar boven, en dan is de trainer altijd aansprakelijk. Met deze overwinning hebben we onszelf wat lucht gegeven, de kans is groot dat ik de kerst nu echt ga halen 😉‘ zo besloot de trainer zijn betoog met een knipoog. Goals kwamen op naam van Koen 1x en Kevin 2x. ❤️🍻 #driepunten #volendam #hovo#werdweereenstijd #3puntenbier