Afgelopen zaterdag werd in sporthal de Opgang in Zwaag een inzameling gehouden voor Nathaniël. Een ernstig ziek jongetje van nog geen twee jaar die alleen in de Verenigde Staten geholpen kan worden. Voor aanvang van de wedstrijd tegen FC Marlène is hier aandacht aan geschonken. Voor de familie was het hartverwarmend dat alle spelers van Hovocubo opkwamen met een shirt aan waar Nathaniëls afbeelding op stond, en voordat de wedstrijd begon werd er bij de line-up omgeroepen wat er precies aan de hand is met Nathaniël. De totale opbrengst van deze avond was  1100 euro ten behoeve van de Nathaniëls Victory Foundation. Dat is een lekker steuntje in de rug voor deze kanjer!

Dank gaat uit naar de organisatie van Hovocubo ( Jan Gasseling en Sander van Dijk ) die dit mogelijk hebben gemaakt, natuurlijk ook alle spelers van Hovocubo en alle suporters die Nathaniël hebben gesteund met deze geweldige collecte…!!

Lees meer over Nathaniël op: http://nathanielsvictoryfoundation.nl/ en help ook een handje. Nathaniël heeft het kei hard nodig!!

Pak mijn hand     Nathaniël

meer nieuws