Hovo vr. 2 pakken punt achter de kerk.

Rianne Sijm WotM

In Schermerhorn wachtte de nummer 2 van de ranglijst en dus een stevige tegenstander.
Met een goed bezette bank en de juiste tactiek nam Hovo 2 het initiatief en kwam verdiend met 0 – 1 voor door een goal van Romy Schmidt op aangeven van Mirella Siem.
Hierna zakte ons niveau en kwamen we door een aantal mindere momenten snel op een 3 – 1 achterstand.
In het tweede deel van de eerste helft vochten we ons goed terug en door doelpunten van Romy en Rianne werd het 3 – 3.
In de tweede helft werd de sfeer iets grimmiger met blessures bij Nynke en Rianne tot gevolg.
Na de 4 – 3 maakte Isabel Feld op uitstekend wijze 4 – 4, in de slotfase met een speler meer op het veld kwamen we toch weer op achterstand.
In de allerlaatste seconde was het Mirella die de verdiende gelijkmaker op het bord schoot.
Complimenten voor de inzet en de getoonde mentaliteit en voor de manier waarop bij vlagen het systeem prima werd uitgevoerd.