Raoul Polnaja naar Hovocubo

Raoul Polnaja toont met verenigingsmanager Michel Koster met trots het shirt van Hovocubo. FOTO GERRIE MEIJER

Met ingang van het seizoen 2018-2019 zal de technische staf van Hovocubo versterkt worden met Raoul Polnaja. Hij zal de verantwoordelijke man worden voor Hovocubo 2.

Hovocubo 2 speelt momenteel in de nacompetitie voor een plek in de 1ste divisie. Ook wanneer deze divisie niet gehandhaafd blijft laat Raoul weten zin te hebben in een avontuur in de Topklasse. “Ik heb enorm veel zin! Werken met Sander van Dijk en bij een topclub als dat Hovocubo is, is een volgende stap in mijn ambitie. Ik probeer mij steeds verder te ontwikkelen en hoop ooit zelf een team in de eredivisie te kunnen leiden. Hovocubo 2 is een fantastische stap om in een nieuwe keuken te kunnen kijken.” Eerder deed Raoul dit bij Kondo Budjang waar hij 2,5 het team in de 1ste divisie mocht coachen en de afgelopen twee seizoenen bij FC M.A.R.L.E.N.E waar hij de jeugd (in de leeftijden o.15/o.17/o.19) heeft mogen opleiden. Bij FCM heeft hij veel opgestoken van Anand Jagdewsingh en hij hoopt nu van de inzichten van Sander van Dijk te leren. Hovocubo 2 ziet hij als weer een stap vooruit. “Hovocubo is momenteel de top van Nederland. Mijn taak is het verschil tussen Hovo 2 en het vlaggenschip zo klein mogelijk te maken”.

Als speler maakte Raoul deel uit van zvv Schattenberg toen nog spelend in de 1ste divisie. Een tijd waar hij met veel plezier naar terugkijkt.

Hovocubo wenst Raoul een hele mooie en leerzame periode bij Hovocubo.

meer nieuws