Schorsing Suzanna Deckers levert Hovocubo vr. geen punten op…

want zo is het uiteindelijk wel, achteraf gezien weet je nooit of het met de clubtopscorer anders was gelopen maar uiteindelijk staan we na drie wedstrijden zonder Suus met lege handen…en drie plaatsen lager dan daarvoor.
Ook in Schiedam lukte het niet tegen de regerend landskampioen en koploper vv Pernis.
In de eerste helft deed Hovo lange tijd goed mee, beide teams kregen kansen maar twee uitblinkende keepers hielden lange tijd de nul.
Vlak voor rust was het de West-Friese topspits…Milenca van Ee die de ban brak voor Pernis en met een 1 – 0 achterstand zochten we de kleedkamer op.
In de tweede helft was er aanvankelijk weinig verschil tussen de nummer 1 en Hovocubo, Romy Scherpenzeel kreeg een goede kans op de gelijkmaker maar uit een vlijmscherpe counter na een corner voor Hovo maakte Priscilla de Vos de 2 – 0 die de spirit bij Hovo brak.
Zij was ook verantwoordelijk voor de 3 – 0 en de 4 – 0 en liet daarmee haarfijn het verschil tussen beide teams zien.
Vrijdag wacht de zware thuiswedstrijd tegen Zuidoost United, hopelijk zijn dan alle pijntjes weer verdwenen.