Weer een nederlaag in moeilijk seizoen

Zonder met de langdurig geblesseerde speelsters trapte de smalle selectie van Rudy Monden af in Amsterdam. Het werd een moeilijke pot tegen de voormalig landskampioen.

Hovocubo verweerde zich kranig maar kon niet voorkomen dat er met een ruststand van 2-0 de kleedkamer moest opzoeken. De doelpunten werden gescoord door international Bouchra Moudou en Marlous Piëte. In de tweede helft bleef Hovocubo strijden maar was niet opgewassen tegen het elitekorps van de Amsterdammers. Door opnieuw Bouchra Moudou en een ongelukkige eigen goal van Dyanne Bito werd de marge verdubbeld. In de slot minuut was het talent Samya Hassani die de akelige nul van het scorebord haalde.

Voor de dames is het wondenlikken en opladen voor de inhaal wedstrijd volgende week vrijdag in Topsportcentrum Rotterdam tegen TPP vr. Wedstrijd gaat om 21.30 uur van start.

In het niuwe jaar staat de eerste thuiswedstrijd gepland op vrijdag 16 januari om 20.30 uur in Sporthal De Opgang.

Lees hier het verslag op Hoornsdagblad.nl

Nederlaag voor Hovocubo

Bron: NoordHollands dagblad

Op bezoek bij Os Lusitanos gingen de zaalvoetbalvrouwen van Hovocubo gisteravond met 4-1 onderuit. ,,We zitten in de hoek waar de klappen vallen. We hebben veel blessures en dan zit het ook op andere vlakken niet mee. Zo moest Os Lusitanos al na twee minuten rood hebben, maar gaf de scheids geel. Dat zijn cruciale beslissingen”, aldus coach Rudy Monden, die een kleine groep tot zijn beschikking had. ,,Met twee wissels wordt het lastig. Al waren we zeker niet kansloos. In de eerste helft hadden we mogelijkheden, maar kwamen we door twee slordigheden op een 2-0 achterstand. Na de pauze viel al snel de derde en dan is het eigenlijk gespeeld.”

Os Lusitanos-Hovocubo 4-1.