J017-4 verliest in de laatste minuut

Hovocubo J017-4 Speelde 26 September de 3e wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Lutjebroek J017-2. Na de eerste wedstrijd te hebben verloren, en de 2de gelijk was er een gezonden spanning om nu de eerste wedstrijd met winst te gaan afsluiten. Het team moet nog erg aan elkaar wennen. Maar de wedstrijd begon goed, en Hovocubo hield het overzicht en speelde de bal lekker rond, de tegenstander kwam niet echt in het spel en kon alleen maar met 4 man verdedigen. Toch wist Lutjebroek na een 10 minuten uit een vrije trap te scoren en ging aan kop met 1-0. Het was daarna weer Hovocubo die met gecontroleerd spel de druk opvoerde. Hovocubo creëerden een aantal halve kansen, maar liet wel degelijk en goed zaalvoetbal zien. Vlak voor rust kreeg Hovocubo ook een vrije trap net buiten de cirkel. Joey van Dijk benutten deze kans met een keihard schot, en scoorden de 1-1.

2de Helft begon met weer mooi zaalvoetbal van beide teams. Na een kwartier spelen kreeg Lutjebroek opnieuw een vrije trap en scoorden ook de 2-1. Vanaf dat moment zetten Hovocubo flink druk, Lutjebroek moest weer met 4 man verdedigen. 10 minuten voor tijd kreeg Hovocubo weer een vrije trap. Joey van Dijk schoot ook deze keihard in de hoek van het doel. In de laatste minuut van de wedstrijd voerde Lutjebroek de druk nogmaals op. Door een fout in de verdediging van Hovocubo kwam er een speler van Lutjebroek vrij bij de 2de paal en scoorden de 3-2. Vlak daarna klonk het eindsignaal. Er is goed gevoetbald door Hovocubo. Een gelijkspel had dik verdiend geweest, tegen de taaie tegenstanders uit Lutjebroek. Met opgeheven hoofd gaan we naar de volgende wedstrijd tegen Nieuweboer uit Hoogkarspel.