De vrouwen van Hovocubo hebben gisteren in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen niet op gepaste wijze afscheid kunnen nemen van het eigen publiek.
Een traditioneel matige openingsfase leverde een 0 – 3 achterstand op die we in het restant van de wedstrijd niet meer te boven kwamen.
In een sterke tweede helft kwamen we nog wel goed terug maar Nieuw Roden bleef met 1 doelpunt verschil aan de goede kant van de score.
Hoogtepunten van de wedstrijd waren de doelpunten van Bouchra Ait’lhou (achter het standbeen langs) en de mooiste van het seizoen van Sarah Grooteman die van een meter of 20 snoeihard in de kruising punterde.

Even verderop speelde een jong Hovocubo vrouwen 2 in De Kreek de derby tegen RTC ’72 1.
Met Aniek van ‘t Hof (15), Bo Rootlieb (15) en Romy Waijenberg (16) in de gelederen was er lang uitzicht op een overwinning.
Door doelpunten van Rosanne (0 – 1), Stefanie (1 – 2 en 2 – 3) en Romy (3 – 4) was er steeds de voorsprong maar in de laatste minuut kwam een veerkrachtig RTC ’72 voor de laatste keer langszij.
Het gelijke spel voelde daardoor als een nederlaag maar toonde wel aan dat er nog veel rek in het team zit.
Alle meiden een compliment voor de inzet!