Nog 1 wedstrijd winnen en dan staan we in de finale

Hovocubo heeft er een patent op, pas in de tweede helft echt tot leven te komen. Het hele seizoen heer en meester bij balbezit en bijna ook de enige in balbezit omdat de tegenstander niet anders kan dan zich ingraven. De Amsterdammers moeten winnen om een derde wedstrijd af te dwingen dus zullen wellicht meer risico’s moeten nemen. Hovocubo zal dan in staat zijn om zijn beste voetbal te laten zien. Mocht asv Lebo de wedstrijd winnen dan volgt een derde beslissende wedstrijd op maandag 14 mei om 20.30 uur in Sporthal De Opgang.

Lebo zal het zonder Ashraf Azzouz moeten doen die met twee gele kaarten in Amsterdam het veld mocht verlaten. Maar wel met international Ike Neil die hersteld is van een blessure.

Heel veel meer valt er niet te vertellen. U moet gewoon met eigen ogen zien wat Hovocubo te brengen heeft…. en dat is veel….

Barry Weijers sluit zijn actieve scheidsrechtersloopbaan af. Zijn laatste wedstrijd in de Opgang? Dat hangt er natuurlijk van af wie de finale uiteindelijk halen en hoe de aanstellingen door de KNVB verlopen.

Naast Barry staat de wedstrijd onder leiding van: Stefan Aalders als tweede scheidsrechter, Secretaris is S. van Vliet en de vierde official Ibrahim Eljilali.

De wedstrijdbal is gesponsord door: Stukadoorsbedrijf Richard Vos

      

De derde helft in het sportcafé wordt verzorgd door de gastvrijheid van Jhonny & José met muzikale aankleding van Luc Meijer!

Richard Vos doet al mee met het spelerssponsorplan door voor het seizoen 2018-2019 aan de foto van Yoshua St. Juste gekoppeld te zijn.

Wanneer berichtgeving in onze mediakanalen volgt over onze tweede aanvoerder dan zal zijn bedrijfsnaam daar ook bij tevoorschijn komen.

Naast Yoshua heeft Gasseling Schildersbdrijf zij bedrijfsnaam aan Dave Stet gekoppeld en Van der Laan (meer dan Techniek) een koppeling met de foto van eerste aanvoerder Amir Molkârâi….

Interesse om ook aan één van onze spelers uw naam gekoppeld te hebben? Indien u zich nu meldt pikt u ook nog de resterende wedstrijden van dit seizoen ook mee  😎 .

Stuur dan een mail naar info@hovocubo.nl of spreek ons aan in De Opgang en laat het ons weten!

 

meer nieuws