Nog één stap, dan is de missie geslaagd!

Twee kansen nog voor één gewonnen wedstrijd. Dat moet toch wel lukken?

Dit seizoen verloor Hovocubo slechts twee wedstrijden in de competitie (TPP), speelde 1 keer gelijk (’t Knooppunt), trok het beker toernooi volledig naar zich toe. Speelde een fantastisch duel in en tegen FC Barcelona……

Alles klopt in dit ‘dreamteam’. Karim Mossaoui verwoorde alles heel goed in zijn interview na de eerste wedstrijd: Een hecht team binnen en buiten het veld. Een mooie club. En oh wat zijn wij daar trots op.

Maar je moet het nog wel even doen! het is geen garantie, maar het vertrouwen is bijzonder groot. De ploeg is er klaar voor.

Kevin Tromp ontbrak afgelopen vrijdag door een kleine blessure opgelopen afgelopen woensdag. Voor de wedstrijd bleek hij niet fit genoeg, dus ook geen risico’s genomen. Hovocubo kon zich het veroorloven. Maar reken maar dat hij gretig werkt aan optimale fitheid om aanstaande zaterdag er wel bij te zijn.

Sander van Dijk zit aan de kant. De oefenmeester is door de voetbalbond geschorst vanwege een rode kaart. De KNVB heeft besloten hangende het beroep alsnog te schorsen. Maar zijn team heeft al een jaar lang gewerkt naar deze vorm. De afspraken zijn al lang al gemaakt. De spelers weten wat zij moeten doen. En voor de details in uitvoering neemt Rudy Monden, de hoofdcoach van de dames de honneurs waar. En met succes wan de 3-5 winst in Amsterdam is een prima prestatie.

Het arbitrale quartet bestaat uit: Barry Weijers, Gino d’Onorio, Xander van Hemert en Stefan Aalders. Voor Barry Weijers wordt het nu echt de laatste wedstrijd van zijn scheidsrechtersloopbaan op top niveau. Zelf heeft hij erg hier naar toe geleefd en wij wensen Barry een prachtig slotakkoord.

De wedstrijdbal is beschikbaar gesteld door: HydroWest

We hebben er ontzettend veel zin in. De spelers, de staf, het bestuur, de harde kern, de supporters. Dus zorg dat u tijdig naar deze wedstrijd komt om u zich van een plaats op de tribune te verzekeren. Kaartprijs €5,-, kinderen onder de twaalf mits onder begeleiding gratis. Het is dan 25 mei geweest, de dag dat de nieuwe privacy wet in gaat. Wij waarschuwen alle bezoekers van deze wedstrijd dat er fimopnames en foto’s worden gemaakt door de pers, voor onze social media en voor het Hovocubo historisch archief. Bij het betreden van de sporthal gaat u akkoord dat u mogelijk ook op de ‘kiek’ wordt gezet.

Lees hier het artikel op eredivisiezaalvoetbal.nl met Amir Molkârâi

Wedstrijd Hovocubo – ’t Knooppunt, zaterdag 26 mei, 19.30 uur Sporthal De Opgang

Er zal bij de ingang gefouilleerd worden. We behouden ons het recht om bezoekers te weigeren.

Wij wensen u enorm veel plezier in deze wedstrijd.

 

meer nieuws