KTP NR vr – Hovo vr 8-0

VROUWEN HOVOCUBO AFGEDROOGD BIJ TITELKANDIDAAT

LEEK – In de Eredivisie zaalvoetbal vrouwen stond er vrijdagavond slechts één wedstrijd op het programma. Hovocubo moest naar het verre Leek om de wedstrijd in te halen tegen KTP Nieuw Roden die eerder dit jaar werd afgelast wegens extreme gladheid op de weg. Behalve de lange reis werd het een frustrerende avond voor de Hoornse vrouwen die kansloos onderuit gingen.

Een week na de overwinning op Reiger Boys waarin weer wat zelfvertrouwen werd gekweekt baalde trainer/coach Rudy Monden vooral van het tijdstip waarop er gespeeld werd. ‘Als je op vrijdagavond om 19.30 uur moet spelen in wat voor ons zo’n beetje de verste uitwedstrijd is dan weet je dat het voor iedereen weer rennen, vliegen en snel een broodje naar binnen werken wordt. Toen wij in de sporthal aankwamen was KTP Nieuw Roden al lang en breed met de warming-up bezig. Wij konden maximaal acht minuten opwarmen en dan weet je dat je nooit een goede focus hebt op de wedstrijd. We stonden na tien minuten dan ook al met 4-0 achter. Dan weet je dat je een verloren wedstrijd speelt, zeker tegen een goede ploeg als Nieuw Roden. In de rust hebben we nog wel de koppen bij elkaar gestoken en daarna ging het dan ook iets beter met wat kansen, maar we konden het net niet vinden, en zijn afgedroogd dor een potentiële titelkandidaat. Niets aan te doen, en we kijken weer vooruit naar volgende week als we thuis spelen tegen TPP en er opnieuw voor moeten gaan.’

KTP Nieuw Roden – Hovocubo 8-0 (5-0)
4. Martine Kooiker 1-0
6. Mariel Miedema 2-0
8. Aline van den Berg 3-0
9. Amber Bandringa 4-0
14.Martine Kooiker 5-0
30. Mariel Miedema 6-0
32. Mariel Miedema 7-0