We laten het jaar 2017 positief achter en in 2018 staat er veel te gebeuren!

2017 is positief afgesloten: Hovocubo 1 souverijn aan de leiding van de eredivisie, Hovocubo vrouwen 1 een play off plek te verdedigen, Hovocubo 2 vindt de aansluiting met de middenmoot en j o.19-2 en j o.15-1 kampioen van de najaarscompetitie. We zijn tevreden over de toeschouwers die we voor de wedstrijden trekken en we hebben een uitnodiging uit Barcelona om tegen de plaatselijke FC te spelen aanvaardt. Hierbij zullen eind januari zo’n vijftig personen (selectie, bestuur, sponsoren en supporters) zich naar Noord Spanje verplaatsen. Zowel bij de nationale jeugdselecties, als Jong Oranje, als de vrouwenselecties en ook het A-team van Max Tjaden is Hovocubo meer dan goed vertegenwoordigd. De club grossiert in Internationals.

Op 12 januari gaat de tweede competitiehelft van start. Onze vrouwen selectie speelt in Amsterdam tegen Os Lusitanos en zullen met hart en ziel die begeerde play off plek gaan verdedigen. Hovocubo 2 speelt om 21.30 uur in De Opgang tegen Texel ’94. De eilandbewoners bezetten de tweede plaats op de ranglijst. Maar de uitwedstrijd een half jaar geleden hoefde volgens coach Peter van der Slikke niet verloren te worden. Mooie tijd voor revanche op weg naar een stabiele middenmoot, ver weg van de degradatiezone. Sander van Dijk heeft met zijn ploeg om 19.30 uur tegen WSV iets goed te maken. De gewonnen wedstrijd in Apeldoorn was niet de beste van zijn manschappen. Dus revanche op het eigen presteren is de target.

Op zaterdag 13 januari vindt in Sporthal De Opgang de nieuwjaarsborrel plaats. Nieuwjaarsborrel 3.0. Een aantal sponsoren hebben leuk prijsjes beschikbaar gesteld. Graag nodigen wij u uit om op 13 januari 2018 vanaf 20.00 uur samen met de selectie, vrienden en het bestuur van Hovocubo het nieuwe jaar met een echte Vegas avond in te komen spelen. Blackjack, Roulette en een Rad van Fortuin met supermooie prijzen gaan deze avond extra spannend maken.
DJ Gilton Franklin  komt deze avond muzikaal begeleiden! Zorg ervoor dat je erbij bent!

ZATERDAG 13 JANUARI 2018 VANAF 20.00 UUR IN SPORTHAL DE OPGANG!

meer nieuws