o.19, Team 2022 en A-team

De afgelopen maand zijn een groot aantal Oranje klanten opgeroepen voor drie vertegenwoordigde selecties bij de mannen. En Hovocubo zit daar goed bij.

Kevin Tromp, stand by bij A-team en een plekje bij 2022

Afgelopen week werden de A-internationals opgeroepen voor een dubbel interland in en tegen Malta. Deze werden met 7-2 en met 8-0 gewonnen. Mee waren: Yoshua St. Juste, Youssef Makraou, Mats Velseboer, Barry de Wit, Karim Mossaoui en Lahcen Bouyouzan. Amir Molkârâi moest afzeggen door een tegen Tigers Roermond opgelopen blessure en Dave Stet werkt achter de schermen aan een optimale fitheid waardoor in goed overleg besloten is dat ook hij niet mee zou gaan.

Met betrekking tot het project 2022. Op weg naar een volle Ziggo Dome (2022) heeft de KNVB naast het A-team ook een team 2022 in het leven geroepen. Het nieuwe A-team in ontwikkeling? Voor de eerste activiteit voor deze talenten zijn drie Hovocubanen opgeroepen: Barry de Wit, Kevin Tromp en Mukhtar Suleiman. Spelers die een hele mooie toekomst in gaan.

Daarnaast is Remco Hoogland uitgenodigd voor een activiteit van nationaal 0.19.

Kortom, Hovocubo heeft geen klagen als het gaat om het afleveren van topspelers aan Oranje.

Namens bestuur Hovocubo wensen we alle spelers veel succes in deze sportieve toekomst.

NB Oranje aanvoerder Zaid el Morabiti, speler van asv Lebo en goed voor 119 Interlands zet een punt achter zijn carrière bij Oranje. We willen Zaid bedanken voor de mooie momenten en nog een mooie tijd bij zijn eigen club.

 

meer nieuws