Selectie 2017-2018

Hovocubo 2

Ali Choukair

Sinds 2010 trouw lid van Hovocubo. In de jeugd veelvuldig voor de districtsselecties van de KNVB uitgekomen en als aanvoerder van o.19 ook onder Gerard Timmers Nederlands kampioen geworden. Regelmatig geplaagd door slepende heupblessure maar wanneer deze oersterke verdediger de knop om zet voelt hij geen pijn. Sterke punten van Ali zijn zijn speelinzicht en fysieke kracht

.
Tom Overtoom

De grote broer van Bart. De eerste pagina van zijn woordenboek begint met de S van Sport. Geen dag zonder. Door zijn doorzettingsvermogen en zijn kracht is hij gekomen waar hij nu is. Met een verwoestend schot heeft hij in de afgelopen seizoenen zijn team geholpen aan twee keer winst in de districts beker en het kampioenschap en promotie naar de eerste divisie.

.
Bart Overtoom

Mega talent die zich snel en goed ontwikkelt. Ziet het spel goed, kan een actie maken en kan mede spelers goed in stelling brengen. Gedurende zijn jeugd heeft de districtsselecties van de KNVB doorlopen als ook in de nationale jeugd onder Hjalmar Hoekema. Bart zal met grote regelmaat gezien worden in zowel Hovocubo 1 als Hovocubo 2

Was jeugdspeler van de maand in 2013

.
Tjerk Thuring

Top talent en keeper van de toekomst volgens vele kenners. Zijn grote voorbeeld Ronald van Leeuwen heeft hem op weg geholpen een carriere succesvol op te bouwen, iets wat Tjerk ook voor ogen heeft.

Bezit de zelfde stijl, is enorm gedreven en is nergens bang voor.

Was jeugdspeler van de maand in 2014

 .
Kevin Tromp

Krachtig jong talent. Speelde voor Oranje O.17.

Zijn creativiteit is zijn sterkste wapenfeit. Verder een echt voetbaldier die elke dag wil spelen en trainen. Die instelling maakt dat Kevin groeit en inmiddels ook al minuten heeft gemaakt in Hovocubo-1.

Is afkomstig van de eigen jeugdopleiding

Was jeugdspeler van de maand in 2013

 .
Richard Meijer

Terug van weggeweest. De enige echte #17 van Hovocubo kwam in 2007 aan de hand van Sander van Dijk naar Hovocubo. Maakte de opmars van Hovo naar de landelijke top volledig mee. Na de overstap in 2012 naar onze goede buur zvv Zwaag dit seizoen teruggekeerd om te scoren.

Zeer gedreven en speelt op intuïtie en vol passie. Kan de wedstrijd goed lezen en is zeer behendig.

Leider in de 3de helft.

 

.
Robin Meijer

Hoewel Robin in Hoorn woont heeft hij de jeugd opleiding van FC Marlene doorlopen. Sinds 2017 bij Hovocubo aangesloten.

Robin is een talentvolle behendige speler waar we veel plezier van zullen beleven.

 

.
  Mick van der Gulik

Jong talent uit eigen opleiding die fysiek de laatste jaren flink tegenslag heeft gekend.

Werkt hard om sterker te worden, maar blessures hebben (tot nu) tegengehouden om een vaste waarde in het eerste team te kunnen zijn.

Maakte eerder deel uit van selectie Jong Oranje en won met Hovocubo De landstitel en de supercup.

Was jeugdspeler van de maand in 2014

 .
Jasper Boon

Een topkeeper met een top persoonlijkheid. Cijfert zichzelf altijd weg ten bate van het collectief. Denkt mee in de zoektocht naar oplossingen.Als keeper werpt hij zich letterlijk voor iedere bal en met succes wordt deze dan veelvuldig zijn prooi

Jasper kwam samen met Sander van Dijk in 2007 naar Hovocubo waar hij sindsdien is gebleven. Een sabbatical afgelopen seizoen met een uitstapje op het veld. Bij Hovocubo maakte hij meerdere kampioenschappen mee zowel bij Hovo 1 als bij Hovo 2, waaronder de KNVB beker in 2013, het landskampioenschap in 2014 en de supercup in 2015.

.
Mo el Bouziani

Na een paar jaar bij Veerhuys te hebben gespeeld is Mo terug op het oude nest.

Mo is zeer ervaren, slimme speler en bezit een verwoestend schot. Met zijn snelheid en schotkracht scoort hij veelvuldig.

.
Ennio Mul

Kwam afgelopen seizoen van de A-junioren over naar het tweede team. Heeft zich door met de besten van het land te kunnen trainen goed ontwikkelt.

Speler die hard werkt en makkelijk scoort.

.
  Peter van der Slikke

Peter heeft in zijn actieve carrière als speler meerdere jaren op hoogste niveau gespeeld, met name bij Blok / Carillon boys.
Als trainer heeft hij enkele jaren de jeugd van FC Marlene gedaan en afhelpen 2 seizoenen ‘Jong Marlene’ welke in de eerste divisie spelen
Vanaf dit seizoen in eerste divisie met ‘Jong Hovocubo’ en als assistent trainer van hoofdtrainer Sander van Dijk

.
Rudi Fine (Assistent Hovo 2)

Rudi kwam in 2015 met ambities bij Hovocubo ‘aanwaaien’ en na een goed gesprek in de zomer van 2016 is hij toegevoegd aan de staf. Als zaalvoetballer heeft hij bij de jeugd altijd in de hoogste klassen gespeeld en is diverse keren voor district selecties uitgekomen. Speelde bij Schippers Kozijnen met o.a. Maarten Frankfort. Later in (de huidige) Topklasse met Wognum Nicols. Heeft bij de club uit Wognum ook veel ervaring opgedaan als trainer, coach en coördinator bij de jeugd en wil nu hogerop.

.
Jan Pieter de Jong (Teambegeleider Hovo 2)

Begon als supporter, sloot aan bij de stewards bij Hovo 1 en sinds dit seizoen ook als teambegeleider Hovo 2.

.

Kampioen Topklasse 2016- 2017, vlnr staand: Jasper Boon, Mick van der Gulik, Rudi Fine, Tom Overtoom, Ali Choukair, Nigel Wijdenbosch, Janpieter de Jong. Zittend: Every janzen, Tjerk thuring, Bart Overtoom, Ennio Mul, Kevin Tromp en Niña George.

 

Winnaar districts beker 2016-2017. vlnr staand: Koen Nicolai, Jordy de Graaf, Tom Overtoom, Niña George, Rudi Fine, Nick Visser, Tjerk Thuring. Zittend: Mo Jamai, Ricco Poffijn, Ennio Mul, Nigel Wijdenbosch

Winnaar districtsbeker 2015-2016. Staand vlnr: Issam el Bakkali, Ali Choukair, Nick Visser, Tom Overtoom, Jordy de Graaf, Khalid el Bouziani,, Sander van Dijk, Nico Bennis. Zittend: Tjerk Thuring, Mo Jamai, Ruben Olijhoek, Mick van der Gulik. Liggend: Tijani Cherkaoui, Kevin Tromp.

Kampioen Hoofdklasse 2014-2015. Staand vlnr: Arnold Rampersad, Tom Overtoom, Nick Visser, Jasper Boon, Mo el Rougui, Jordy de Graaf, Mick van der Gulik, Ali Choukair, Kein Tromp, Khalid el Bouziani, Nico Bennis, Tom Heins, Jay Rampersad. Hurkend: Ruben Olijhoek, Amir Molkârâi, Matthijs van den Bergh – Broerse