Selectie 2018-2019

Hovocubo 1

  Dave Stet

Keeper die van FC Marlène uiteindelijk in 2015 bij Hovocubo terecht is gekomen. In zijn eerste seizoen als schaduwdoelman achter Ronald van Leeuwen en vorig jaar de strijd gewonnen van Koen van der Leeden. In het kampioensjaar onderscheidde Dave zich als ‘puntenpakker’. Zijn aandeel in de titel was groot.

Dave behoort tot één van de keuzes van bondscoach Max Tjaden in het Nederlands team en is een solide sluitpost gebleken met zeer goede reflexen.

 

 .
Bart Overtoom

Mega talent die zich snel en goed ontwikkelt. Ziet het spel goed, kan een actie maken en kan mede spelers goed in stelling brengen. Gedurende zijn jeugd heeft Bart de districtsselecties van de KNVB doorlopen als ook in de nationale jeugd onder Hjalmar Hoekema. Bart zal met grote regelmaat gezien worden in zowel Hovocubo 1 als Hovocubo 2. Als Bart zijn geduld weet te bewaren zal dit zich in de toekomst zeker beloond worden.

Was jeugdspeler van de maand in 2013

 .
   Zakaria Amrani

Met veel zin is Zakaria naar Hovocubo gekomen. Sander van Dijk was altijd al gecharmeerd van de Rotterdammer. De International is technisch begaafd en een teamspeler pur sang. Samen met Karim Mossaoui een speler waar het publiek voor naar De Opgang zal komen.

.
Faisel Mellah

Faisel heeft in het kielzog van zijn maatje Zakaria Amrani de overstap naar Hovocubo gemaakt.

Met Faisel zal de Hovocubaanse verdediging samen met Youssef Makraou behoorlijk in balans zijn. Naast het verdedigende aspect wat hij goed beheerst is hij fysiek zeer sterk, speelt met veel passie & beweging, en pikt hij regelmatig zijn goaltjes mee. Door zijn persoonlijkheid is Faisel een publiekslieveling

.
Yoshua St. Juste

Opgeleid door Leekster Eagles, uitgekomen voor Avanti en via Jong Oranje bij Hovocubo in 2012 terecht gekomen.

Won met Hovocubo de KNVB Beker en de landstitel en zocht daarna het avontuur op bij ‘grootmacht’ FC Eindhoven. Ook daar won hij deze twee prijzen. De Groninger besloot het toch allemaal weer noordelijker te zoeken en vond de weg terug naar Hovocubo. En bingo. Weer wint hij deze twee prijzen.

Yoshua is meervoudig international.

 .
Youssef Makraou

Als ‘Goudhaantje’ verliet Youssef in 2015 Hovocubo en is nu in 2017 weer teruggekomen na een tussenstop bij asv Lebo. Werd in 2014 landskampioen in Hoorn, in 2015 in Amsterdam en in 2018 weer in Hoorn. Afgelopen seizoen pakte Youssef ook de beker en daarmee de dubbel.

Youssef is een krachtige en explossieve verdediger die samen met Faisel Mellah de deur dicht zal houden. We zijn gewend dat hij scoort op de belangrijke momenten. Inmiddels full international waar wij komend seizoen weer veel van zullen genieten.

.
Amir Molkârâi

De captain die niet meer uit de club is weg te denken. Fysiek ijzersterk, zeer gedreven en een leider voor zijn ploeggenoten.

Won met Hovocubo alles wat er in Nederland te winnen valt, maar miste door blessures het laatste deel in Europa Futsal Cup. Is meervoudig international.

.
Mats Velseboer

Speelt zijn vierde seizoen bij Hovocubo en is afkomstig van FC Marlène. Deze ‘stille kracht’ scoort veelvuldig en zijn 10 meter trappen zijn een belangrijk wapen gebleken. In zijn ijzersterke seizoen 2017-2018 pakte Mats met Hovocubo de dubbel.

Meervoudig international en won in Heerhugowaard de landstitel en de KNVB Beker

 .
Muhktar Suleiman

Mukhtar Suleiman, of ook wel ‘Mukhie’. Eveneens op het veld voor Forward uitgekomen. Sterke balvaardige speler die ook al voor de Oranje jeugd is uitgekomen en inmiddels ook acteert bij Jong Oranje. Ontzettend veel potentie en ook zin om in een sterk collectief bij Hovocubo verder aan zijn ontwikkeling te werken.

 

.
Tjerk Thuring

Top talent en keeper van de toekomst volgens vele kenners. Zijn grote voorbeeld Ronald van Leeuwen heeft hem op weg geholpen een carrière succesvol op te bouwen, iets wat Tjerk ook voor ogen heeft. Bezit de zelfde stijl, is enorm gedreven en is nergens bang voor. 10-meter en penalty-killer. Is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding. In het seizoen 2017-2018 had Tjerk te maken met blessureleed. Als Tjerk de tijd neemt om rustig gebracht te worden komen nog mooie tijden.

Inmiddels opgenomen in de selectie van jong Oranje.

Was Jeugdspeler van de maand in 2014

 .
Kevin Tromp

Krachtig jong talent. Speelde voor Oranje O.17.

Zijn creativiteit is zijn sterkste wapenfeit. Verder een echt voetbaldier die elke dag wil spelen en trainen. Die instelling maakt dat Kevin groeit en inmiddels ook al minuten heeft gemaakt in Hovocubo-1.

Is afkomstig van de eigen jeugdopleiding en maakte grote indruk in de play-offs serie van 2016-2017 in de wedstrijden tegen Knooppunt en FC Eindhoven.

Inmiddels is Kevin een belangrijke vaste waarde in de selectie van Hovocubo.

Was jeugdspeler van de maand in 2014

 .
   Handrit Hoxhaj

Zijn zaalvoetbalverleden ligt in Leek waar hij bij Leekster Eagles uit kwam. Vanaf vorig seizoen in dienst van Hovocubo waar hij zijn minuten zal pakken. In bezit van een vrolijke noot. Gedreven speler die makkelijk scoort. Is tweebenig, beweegt veel, is zeer wendbaar en dat maakt hem lastig voor verdedigers.

Handrit is als extra aanvulling op de selectie gekomen en Sander van Dijk kan een beroep op hem doen bij blessures en noodgevallen. Trainer en speler kennen elkaar al zo’n 10 jaar.

.
Barry de Wit

Barry de Wit, een keeper die reeds in het bezit is van een haasje. Zeer talentvolle doelman en hiermee verzekert Hovocubo zich van een sterke dubbele bezetting in het doel waar het zeker in Europees verband een groot voordeel zal zijn. Met Dave Stet zijn er twee top keepers die elkaar scherp kunnen houden en Hovocubo gaat daar ook optimaal gebruik van maken.

Barry gaat met zijn sport om als een echte professional en dat gaat hem nog er ver brengen.

 

.
 Jasper Boon

Een topkeeper met een top persoonlijkheid. Cijfert zichzelf altijd weg ten bate van het collectief. Denkt mee in de zoektocht naar oplossingen.Als keeper werpt hij zich letterlijk voor iedere bal en met succes wordt deze dan veelvuldig zijn prooi

Jasper kwam samen met Sander van Dijk in 2007 naar Hovocubo waar hij sindsdien is gebleven. Een sabbatical afgelopen seizoen met een uitstapje op het veld. Bij Hovocubo maakte hij meerdere kampioenschappen mee zowel bij Hovo 1 als bij Hovo 2, waaronder de KNVB beker in 2013, het landskampioenschap in 2014 en de supercup in 2015.

 

.
Karim Mossaoui

Overgekomen van TPP en uitgeroepen tot beste speler van het seizoen 2015-2016 van de eredivisie. Een zeer creatieve linkspoot die naar Hoorn is gekomen om prijzen te pakken. Een speler waar het publiek voor naar de hal komt. Naast zijn creativiteit beschikt Karim over een goed schot en heeft goed oog voor ’lopende mensen’. Karim is al jarenlang een vaste waarde in het Nederlands team.

.
Lahcen Bouyouzan

International Lahcen Bouyouzan zal het reeds zeer sterke collectief van het laatst puzzelstukje voorzien die de ploeg compleet maakt. De vijfentwintig jarige verdediger is linksbenig en scoort regelmatig.

De Rotterdammer heeft de jeugd van TPP doorlopen en kwam afgelopen jaren uit voor FC Eindhoven. Daar boekte hij niet het succes waar hij op gehoopt had. Is één van de vaste waardes voor bondscoach Max Tjaden.

.  
Sander van Dijk (trainer/coach)

Als speler was Sander succesvol. Speelde bij ’t Hoornsche Veerhuys, Bunga Melati, Den Haag Trimmeur en West Stars. Won  7 keer de Benebeker , werd 3 keer landskampioen en heeft 40 interlands achter zijn naam.

Als coach won Sander met Hovocubo de landstitel, de KNVB-beker en de Supercup. Hij leidde zijn team  in 2014 naar de beste 32 van Europa. Twee keer werd hij uitgroepen tot beste coach van de eredivisie en twee keer tot beste coach in de Westfriese sportverkiezingen.

 

 .
Raoul Polnaja

Met ingang van het seizoen 2018-2019 zal de technische staf van Hovocubo versterkt worden met Raoul Polnaja. Hij zal de verantwoordelijke man worden voor Hovocubo 2.

Eerder deed Raoul dit bij Kondo Budjang waar hij 2,5 het team in de 1ste divisie mocht coachen en de afgelopen twee seizoenen bij FC M.A.R.L.E.N.E waar hij de jeugd (in de leeftijden o.15/o.17/o.19) heeft mogen opleiden. Bij FCM heeft hij veel opgestoken van Anand Jagdewsingh en hij hoopt nu van de inzichten van Sander van Dijk te leren. Hovocubo 2 ziet hij als weer een stap vooruit.

Als speler maakte Raoul deel uit van zvv Schattenberg toen nog spelend in de 1ste divisie. Een tijd waar hij met veel plezier naar terugkijkt.

.
Tineke Diaz (Teammanager Hovo 1)

Naast bestuurlijke functie vervult Tineke met name de facilitaire organisatie binnen de selectie. In de jaren 90 als fysiotherapeut gedurende 10 jaar bij Hovocubo 1 betrokken. Verder veel ervaring opgedaan bij de KNVB als fysiotherapeut bij het JeugdPlanNederland (veld en zaal) en diverse nationale jeugdselecties. Na een aantal jaren bij de club er tussenuit te zijn geweest opnieuw aangesloten. Aanvankelijk weer als fysiotherapeut, nu in de teambegeleiding. Heeft zelf in de zaal gevoetbald bij RTC’72 en Telephone Stars.

 .
Floor Smit (Fysiotherapeut)

Sinds 2016 bij de selectie. Afgestudeerd fysiotherapeut, werkzaam bij Praktijk Boekenstein in Hoorn. Grote affiniteit met sport waar ook de carrière ambities liggen. Speelt zelf hoog niveau handbal bij SEW waar Floor deel uitmaakt van de selectie.

.
Helénè Van Rooy (Sportmasseur)

Nu ruim acht jaar betrokken bij de club. Zeer ervaren in haar vakgebied waar ze ook bij Always Forward de touwtjes in handen heeft. Heeft vele nascholingscursussen gedaan wat zich vertaalt in bekwaamheid bij het uitoefenen van haar functie binnen de medische staf.

.

Hovocubo selectie 2016-2017 uit

ADVHydro HDFC banner

 

UEFA Futsal Cup in Nova Gorica, Slovenië: Tim van Kippersluis, Joost Reus, Jasper Boon, Ronald van Leeuwen, Appie Attahiri, Issam el Bakkali, Sander van Dijk, Tineke Diaz, Tommy Huijser, Mo Ajnane, Dennis Selbach, Mick van der Gulik, Karim Ajnane, Amir Molkârâi, Youssef Makraou