2de seizoenshelft van start

En wat gaat dit brengen? Hovocubo 1 staat soeverein aan de leiding. Maar wat is dat waard wanneer we nog een complete reeks moeten neerzetten? FC Eindhoven heeft zich versterkt met twee Brazilianen, ’t Knooppunt heeft wonden kunnen likken en tijd gehad om zich te herstellen, de teams in de degradatiezone gaan er alles aan doen om die te ontlopen. Hovocubo zal scherp moeten blijven. Zijn de manschappen van Sander van Dijk in staat om het hoge niveau vast te houden?

De openingswedstrijd in de officiële competitie was gelijk de slechtste van de afgelopen zomer. Tegen de ploeg uit Apeldoorn valt dus speeltechnisch wat recht te zetten. Even gas terug nemen was voor iedereen even nodig om zich op te laden. En dat is gebeurd. We gaan er een mooie zaalvoetbalavond van maken.

Onze Internationals hebben tijdelijk rust bij Oranje. Zij bereiden zich voor op de oefenwedstrijd tegen FC Barcelona op dinsdag 30 januari. Verder op de vloer Kevin Tromp, Bart Overtoom en Tjerk Thuring die voor Jong Oranje in aanmerking komen.

De bezoekers bezetten met negen punten de tiende plaats. Oud internationals Samir Makhoukhi en Omar Nejari zijn de drijvende krachten binnen de lijnen. In doel staat Manuel Hoogewoning die in 2015 met asv Lebo landskampioen werd. Verder zijn bij de ploeg uit Apeldoorn twee spelers die geselecteerd zijn voor Jong Oranje (Diego Klein en Dylan de Bruijn) en hangt Olaf Kluitenberg tegen het Nederlands team aan. Vanaf de zijkant worden zij aangestuurd door Anouk Roest die vorig seizoen nog in Heerhugowaard bij FC M.A.R.L.E.N.E op de bank zat. Afgelopen december won WSV verrassender wijs van ’t Knooppunt in Amsterdam met 1-2. Hovocubo is gewaarschuwd.

Let op! De aftrap is om 19.30 uur!!!!!!!!!

De wedstrijd bal is gesponsord door Intratuin Blokker

De wedstrijd staat onder leiding van: J. van Dijke, H. de Vries en R. Waleveld

Om 21.30 gaan de beloftes van Hovocubo van start. Met routiniers als Richard Meijer, Jasper Boon en Tom Overtoom zal de jonge ploeg van Peter van der Slikke het opnemen tegen Texel ’94. De eilandbewoners bezetten de tweede plaats en doen een gooi om naar de eredivisie te promoveren. Voor Hovocubo is zaak om de aansluiting met de middenmoot te houden en de kans op een nacompetitie voor degradatie te verkleinen. De coach in Hoornse dienst becommentarieerde na afloop van de heen wedstrijd op Texel dat Hovocubo toen niet de mindere ploeg was. Ervaring won het toen van talent. Het zat Hovocubo toen erg tegen. Een rode kaart en een aantal 10-meter trappen die voor de 4-2 eindstand zorgde.

Scheidsrechters zijn: R. Kool, A. Lautenbach en J. Bleeker.

Op zaterdag 13 januari in Sporthal De Opgang zien wij u graag op onze nieuwjaars borrel dit een Las Vegas Tintje krijgt!

 

meer nieuws