Hovocubo hard onderuit

Bron: Noordhollands Dagblad

Na de flinke nederlaag van afgelopen week, kregen de dames van Hovocubo ook gisteravond weer een pak slaag. Thuis werd met 9-0 verloren van TPP Rotterdam.

,,De eerste helft ging nog aardig gelijk op. We kregen ook echt wat kansen, maar gaan met een 0-1 achterstand de rust in door een ongelukkige tegengoal. Na de pauze ging echter alles mis wat er mis kon gaan”, sprak verliezend-trainer Rudy Monden. ,,Na twee fouten van onze keepster, gingen we met een extra veldspeelster spelen. Alleen dat ging ook al snel mis. We leken wel aangeschoten wild. Echt alle ballen gingen er in en ik raakte de tel kwijt. Ik moest ook weer enorm puzzelen door de vele blessures en dat viel niet mee.’’ Door de nederlaag blijft Hovocubo tiende op de ranglijst.

Hovocubo-TPP Rotterdam 0-9.